TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej

"L’art. De la cuisine Martell", bo tak nazywa się ten konkurs, odbył się 22 stycznia 2005 roku w Hotelu Mercure Mrongovia w Mrągowie.


Organizatorami IV edycji Konkursu był Klub Szefów Kuchni oraz Komisja Gastronomiczna PZH. Konkurs prowadził znany prezenter, Zygmunt Chajzer.

Laureatami zostali:
I Miejsce - Marcin Sasin, Ernest Jagodziński - Hotel Westin z Warszawy
II Miejsce - Michał Zawierzeniec, Daniel Burandt - Hotel Haffner z Sopotu
II Miejsce - Krzysztof Bonk, Robert Podsiadły - Hotel Warszawa z Augustowa




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej w Hotelu Mercure Mrongovia w Mrągowie Klub Szefów Kuchni Komisja Gastronomiczna Zygmunt Chajzer Hotel Westin z Warszawy Hotel Haffner z Hotel Warszawa z Augustowa Martell Warszawa Sopot Augustów Krzysztof Bonk Robert Podsiadły marcin sasin kulinarny 2008 ernest jagodziński de la cuisine


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję