TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Kebaby z mięsa psiego to tylko niecna plotka!

Bar Syryjczyka Taha Kikhia w Bytowie do czasu powstania okrutnej plotki cieszył się doskonałą opinią. Plotka ta głosi, że kebaby w barze są robione z psiego mięsa.


Właściciel bijąc się w piersi zarzeka się, że nigdy w życiu nie zrobił nic z psa. Twierdzi, że jest to z pewnością działanie konkurencji. Do baru wkroczyli inspektorzy sanepidu, którzy skrupulatnie skontrolowali mięso. Anna Obuchowska z pomorskiego sanepidu mówi, że obiekt spełnia wymogi prawa i nie wykryto tam żadnych nieprawidłowości.

Taha Kikhia przybył na Kaszuby z dalekiej Syrii. Mądry i obrotny Syryjczyk szybko otworzył sympatyczny barek w samym sercu Bytowa. Knajpa od razu spodobała się mieszkańcom i turystom. Można tam zjeść wyśmienity kebab drobiowy z orientalnymi przyprawami i posłuchać do tego wschodniej muzyki w tle. Nieprawdziwa plotka spowodowała, że ruch w barze widocznie się zmniejszył. Taha Kikhia wyznaczył nawet nagrodę dla tego, kto poda źródło bajeczki. Nagrodą jest 10 tys. zł oraz skosztowanie kebaba z indyka.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Kebaby z mięsa psiego kebab z psa Bar Syryjczyka Taha Kikhia w Bytowie Bytów Syryjczyk drobiowe indyka Anna Obuchowska mieso na drobiowy mięso do kebaba


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję