TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

EuroGastro 2012: nowe trendy w gastronomii

Ruszyły już przygotowania do kolejnej edycji XVI Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2012. Nowoczesne rozwiązania dla gastronomii oraz pełen przegląd produktów i usług dla rynku w ciągu trzech dni targów zaprezentują wiodący producenci i dystrybutorzy z Polski i zagranicy. Przedstawią różnorodne oferty w zakresie wyposażenia zaplecza kuchennego, żywności i napojów, wyposażenia sal restauracyjnych i barów czy sektora kawowego. EuroGastro umożliwią zapoznanie się z innowacyjnymi produktami, które pojawiły się na rynku HoReCa oraz najbardziej aktualnymi trendami w gastronomii. EuroGastro 2012 zorganizowane zostaną w dniach 21-23 marca w nowoczesnym Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.


- EuroGastro pozwala przedstawicielom biznesu gastronomicznego zapoznać się w jednym miejscu i czasie z kompleksową ofertą produktów i usług już dostępnych na rynku, ale też z dopiero wprowadzanymi nowościami. Z ofertą piętnastej edycji EuroGastro zapoznało się ponad 19 tysięcy osób. Dlatego też dla wystawców EuroGastro to doskonała okazja, by na szeroką skalę promować swoje produkty, zaprezentować ich atuty w bezpośredniej rozmowie i nawiązać wiele cennych kontaktów handlowych. Po dużym sukcesie tegorocznej imprezy mamy wiele zapytań w sprawie kolejnej edycji targów, nad którą intensywnie pracujemy. Już 70 procent wystawców, którzy prezentowali swoje oferty podczas tegorocznych EuroGastro zarezerwowało powierzchnię na 2012 rok. Zachęcamy firmy do zgłaszania swojego uczestnictwa już teraz, bo dzięki temu mają możliwość skorzystania z cen promocyjnych, otrzymania dobrej lokalizacji, a także wykorzystania wszystkich możliwości, jakie oferują nasze targi - mówi Grzegorz Sendor, Szef Projektu Targów EuroGastro.

Wśród zwiedzających EuroGastro 2012 znajdą się m.in. właściciele i zarządzający restauracjami, kawiarniami, pubami, barami szybkiej obsługi, placówkami zbiorowego żywienia, firmami cateringowymi, hurtowniami czy marketami, a także kucharze i szefowie kuchni. Na targach będą poszukiwać najnowszych produktów i efektywnych rozwiązań stosowanych w gastronomii, które pozwolą rozwijać biznes, zoptymalizować koszty jego prowadzenia, czy w efekcie wpłynąć na zadowolenia klientów. Dlatego też organizatorzy EuroGastro zapraszają do zaprezentowania swojej oferty na targach producentów i dystrybutorów wyposażenia i wystroju lokali, profesjonalnego sprzętu, mebli, akcesoriów, wyposażenia sal restauracyjnych czy oprogramowania dla gastronomii. Nie może zabraknąć również propozycji żywności i napojów, alkoholi i używek, produktów i półproduktów cukierniczych, lodziarskich i piekarskich czy środków czystości i odzieży roboczej.

Jak co roku w programie Targów EuroGastro pojawią się konkursy, mistrzostwa, pokazy i degustacje.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
EuroGastro 2012 XVI Międzynarodowe Targi Gastronomiczne Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska Warszawa Grzegorz Sendor restauracje kawiarnie puby bary firmy cateringowe targi producentów dystrybutorzy wyposażenia wyposażenie sal restauracyjnych oprogramowanie dla gastronomii odzież robocza środki czystości mistrzostwa pokazy degustacje konkursy kucharze szefowie kuchni




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję