Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukuje przewodnika Gdańsk 27 maja
- Kierownik kolonii
- pilot Trójmiasto 31.05-1.06
- Manager Regionalny Wakacje.pl S.A.
- Specjalista ds turystyki Kielce
- Pilot wycieczki do Warszawy, termin...
- Turcja przewodnik- pilot wycieczek !
- Specjalista ds. Turystyki Janki Coral Travel...
- Wynajem autokaru na wycieczkę szkolną
- WYCHOWAWCA KOLONIJNY


Zobacz także
Kinga Łata dyrektorem generalnym Wave Międzyzdroje Resort & SPA
Hotel Mercure Kraków Fabryczna City już otwarty
Accor powołuje nową wiceprezes ds. rozwoju luksusowych marek w Europie Północnej
Hilton otworzy hotel w Szczecinie
Ukraińskie stowarzyszenie hotelarzy apeluje do grup hotelowych o wycofanie się z Rosji
Hotel Mercure ogłosił konkurs na najlepszą potrawę
Marka Mercure zaprasza na konkurs zatytułowany "Zaskocz podniebienia Mistrzów w hotelach Mercure".
Entuzjaści gotowania, zarówno amatorzy jak i profesjonaliści są zaproszeni do współtworzenia zimowej karty menu we wszystkich trzynastu hotelach sieci Mercure w Polsce. Chętni mogą przesłać swój autorski przepis na www.facebook.com/AccorhotelsPolska. Pod lupę specjalistów, którego składa się jury trafi zarówno wygląd jak i smak oraz oryginalność dania. Najlepsza zimowa przystawka zagości w menu na cały sezon zimowy, i będzie serwowana we wszystkich restauracjach hoteli Mercure. Zwycięzca otrzyma ponadto voucher na weekendowy pobyt dla 2 osób w hotelu.
Przygotowanie potrawy, która zachwyci surowe jury wcale nie będzie takie proste. Danie ma być inspirowane tradycyjną kuchnią polską, a składniki mają być najwyższej jakości z tych dostępnych w kraju. Wartość energetyczna ma być na poziomie 450 kcal, koszt zaś nie powinien przekroczyć 15 złotych. Bardzo ważne, aby przygotowanie nie zajmowało zbyt wiele czasu i było wykonalne równie szybko w skali wielu porcji.
Nadesłana propozycja powinna zawierać dokładny spis składników oraz opis przygotowania, a zdjęcie gotowej potrawy uatrakcyjni zgłoszenie. Konkurs trwa do połowy sierpnia.
"Zapraszamy do wspólnej zabawy wszystkich, których pasją jest gotowanie - nasz konkurs to dobry sposób, by sprawdzić swoje kulinarne talenty i zweryfikować gastronomiczne fantazje. Autorski przepis we wszystkich kartach menu w 13 hotelach Mercure w Polsce to wyjątkowe wyróżnienie dla kucharza - amatora, czy też profesjonalisty" - zachęca do udziału w konkursie Anna Krupa-Cristescu, Mercure Brand Manager Grupy Hotelowej Orbis.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Najlepsi barmani zjadą do
McDonalds zakończy działalność w
Kulinaria zaczynają odgrywać coraz większą rolę w promocji
Dział hotele, pensjonaty:
Branża turystyczna chce zmiany przepisów dot. certyfikatów
Decyzja UOKiK w sprawie condohotelu Czarna
Sun&Snow: Turyści wracają do
Przyszłość podróży służbowych tematem spotkania rady Masters of
Starsze aktualności:
Hotelarstwo czeka na pracowników. Konieczne zmiany w sposobie
Brak rąk do pracy daje się we
Sieć a&o testuje elektroniczne bilety na
Nowy dyrektor Nobu Hotel
Czego może się spodziewać krakowska
Wakacje.pl: Ile będą kosztować przyszłoroczne
Na Śląsku powstała nowa Lokalna Organizacja
Rusza konkurs Teraz Polska
Orient Express powróci na
Słowacja złagodziła restrykcje dla
Zbigniew Gryglas w zarządzie Polskiego Holdingu
Nadpłaty na TFP będzie można zaliczyć na poczet kolejnych zobowiązań z tego
Ilu turystów odwiedzi Kraków w tym
Będą podwyżki opłat lotniskowych - Komisja Finansów odrzuciła
Hotelzon ogłasza wejście na polski rynek
Kto przewiózł najwięcej pasażerów?
Regiony turystyczne promują się masażami
Wiosenne pobudzenie w kawiarniach coffeeheaven
Przychody Rainbow Tours S.A. w sierpniu 2011 r.
Konkurs Ale Pasztet! zakończony
2009-08-29 - Augustów kulinarną stolicą Polski
Włoski przewoźnik tonie w długach
Pierwszy pięciogwiazdkowiec w Zamościu - dziś otwarcie
Portugalia będzie inwestować w turystykę religijną
Czech Airlines na dużym deficycie
Hotel Santana w Mahmutlar (Turcja) - ktos był w tym roku???
