Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
Centrum Techniki Kulinarnej "Doram" kształciło kucharzy
14 marca b.r. odbyły się w Centrum Techniku Kulinarnej "Doram" warsztaty kulinarne poświęcone składnikom, sposobom oraz technikom przyrządzania dań kuchni włoskiej. Szkolenie poprowadził szef kuchni Jacek Grochowina, laureat wielu prestiżowych nagród kulinarnych.
Uczestnicy warsztatów mieli przygotować cztery dnia: parmegiane-malanzane zapiekany grillowany bakłażan z pomidorami, parmezanem i mozzarellą z sosem pesto i balsamicznym, osso bucco - duszona gicz cielęca z warzywami i risotto pietruszkowym, ryba pieczona w soli morskiej z cukinią fritta i maślanym sosem cytrynowym oraz spaghetti z mulami w sosie pomidorowym. W szkoleniu wzięło udział 24 kucharzy z Warszawy i okolic.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Starsze aktualności:
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
O czym pamiętać planując wyjazd z dziećmi?
Nowości Andropolu na targach Invest-Hotel 2012
Wild Bean Cafe wychodzi poza stacje
UE znosi zakaz wnoszenia płynów do samolotu
Algarve - zapraszamy policjantów
Portale internetowe walczą o klientów
Samsung zaprezentuje rozwiązania dla hoteli
W Pyrzowicach ukończono warstwę ścieralną nowego pasa startowego
Nowy dyrektor Courtyard by Marriott Warsaw Airport
Protesty pracowników nie przyniosą efektów?
"Podróż sentymentalna" w Muzeum Żup Krakowskich w Wieliczce
Dynamiczny rozwój Grupy Hotelowej Orbis