TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Centrum Techniki Kulinarnej "Doram" kształciło kucharzy

14 marca b.r. odbyły się w Centrum Techniku Kulinarnej "Doram" warsztaty kulinarne poświęcone składnikom, sposobom oraz technikom przyrządzania dań kuchni włoskiej. Szkolenie poprowadził szef kuchni Jacek Grochowina, laureat wielu prestiżowych nagród kulinarnych.


Uczestnicy warsztatów mieli przygotować cztery dnia: parmegiane-malanzane zapiekany grillowany bakłażan z pomidorami, parmezanem i mozzarellą z sosem pesto i balsamicznym, osso bucco - duszona gicz cielęca z warzywami i risotto pietruszkowym, ryba pieczona w soli morskiej z cukinią fritta i maślanym sosem cytrynowym oraz spaghetti z mulami w sosie pomidorowym. W szkoleniu wzięło udział 24 kucharzy z Warszawy i okolic.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Centrum Techniki Kulinarnej Doram Doram gastronomia kucharze warsztaty dla kucharzy kuchnia włoska szkolenie Warszawa Jacek Grochowina szef kuchni




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję