Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. turystyki - biuro w Poznaniu
- Specjalista ds. turystyki Wakacje.pl Zabrze
- specjalista ds. obsługi klienta
- Specjalista d/s turystyki biuro franchisingowe...
- Szkolenie "Dostępność usług...
- Biuro podróży zatrudni Specjalistkę do spraw...
- Pilot wycieczek na Zakynthos
- pilot/tłumacz j. francuskiego
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Specjalista ds Turystyki Jaworzno
Sieć restauracji wprowadza nowe menu
Po wakacjach sieć restauracji śniadaniowo-lunchowych Canappka dokonuje zmian w swoim menu. Od pierwszego września w ofercie sieci pojawią się nowe kanapki, zestawy śniadaniowe i obiadowe - w sumie pojawią się 24 nowe pozycje.
"Cały czas wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów i staramy się przygotować dla nich jeszcze lepszą ofertę. Widzimy jakie smaki i potrawy najchętniej wybierają, każdego dnia w codziennym kontakcie słyszymy też, co chcieliby zobaczyć na kartach naszego menu, dlatego co roku wprowadzamy pewne zmiany" - tłumaczy Katarzyna Adamczyk z sieci Canappka.
Sporą część oferty sieci stanowią kanapki przygotowywane w wielu wersjach smakowych. Od 1 września wśród prawie 30 różnych kanapek pojawią się propozycje na słodko, na ostro oraz w wersji mięsnej i wegetariańskiej.
Canappka tradycyjnie tworzy nietypowe nazwy dla swoich produktów, w tym sezonie jest to na przykład Fransis Bekon, Jajoza Grilloza czy Burgerman. "Ten ostatni to nasza wariacja na temat zdrowego burgera, ze świeżo-wypiekanym pieczywem, warzywami i samodzielnie przygotowanym mięsem. Jesteśmy przeciwnikami fast foodów, dlatego staramy się dostarczyć naszym gościom zdrową alternatywę" - komentuje Katarzyna Adamczyk.
Tegoroczne zmiany obejmują również nowości takie jak zestawy śniadaniowe inspirowane smakami z różnych stron świata. Do menu włączono więc śniadania typowo amerykańskie, francuskie, czy angielskie. Chociaż śniadania są podstawą oferty sieci, to jednak nie zabraknie także nowych propozycji lunchowych takich jak makarony, zupy oraz gorące kanapki w wersji maks.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział dla turystów:
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Turyści zastosowali się do instrukcji touroperatora, ale nie zostali wpuszczeni na
Starsze aktualności:
Plażowanie nad Bałtykiem, a polskie
Dwie gwiazdki Michelin w
Nowe osoby w Polskich Hotelach
Itaka wdraża nową stronę i
Linie KLM będą walczyć z
Czesi chętniej przyjeżdżają do
Przewoźnicy: przepisy dotyczące slotów na lotniskach muszą być
Turystyka rośnie, ale nie
Nabór do konkursu na Najlepszy Produkt
Podsumowanie MEETINGS WEEK Poland
Rusza kolejny punkt gastronomiczny w NoVa Park
Nowa firma na rynku hotelarskim
Jak MSZ pomagał poszkodowanym w zamachu?
Pomorze Zachodnie zmienia wizerunek
Triumf Małopolski na Tour Salonie w Poznaniu
Start nowej platformy turystycznej
Neckermann w pociągu Intercity
Rozstrzygnięto konkurs na wnętrze Muzeum Polskiej Wódki
Nadchodzi sezon katastrof kolejowych?
Znamy najlepsze linie lotnicze 2012
Samoloty wylądują nawet w gęstej mgle
Mały hotelik przeciwko TripAdvisor
ULC wprowadza środki ostrożności
Wczasy na luksusowym liniowcu?
Słabszy luty w podkrakowskich Balicach
Meksyk: największe zamówienie w historii lotnictwa
nowa inicjatywa - dodatkowe przychody