Ogłoszenia
Ogłoszenia
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
- Specjalista ds. Turystyki w salonie ITAKA
- OFERTA PRACY - Doradca / Konsultant ds. Turystyki
- Kraków - Specjalista ds. Turystyki
- Meble do biura podróży, wyposażenie salonu TUI na...
- SPECJALISTA DS. TURYSTYKI
Sieć restauracji wprowadza nowe menu
Po wakacjach sieć restauracji śniadaniowo-lunchowych Canappka dokonuje zmian w swoim menu. Od pierwszego września w ofercie sieci pojawią się nowe kanapki, zestawy śniadaniowe i obiadowe - w sumie pojawią się 24 nowe pozycje.
"Cały czas wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów i staramy się przygotować dla nich jeszcze lepszą ofertę. Widzimy jakie smaki i potrawy najchętniej wybierają, każdego dnia w codziennym kontakcie słyszymy też, co chcieliby zobaczyć na kartach naszego menu, dlatego co roku wprowadzamy pewne zmiany" - tłumaczy Katarzyna Adamczyk z sieci Canappka.
Sporą część oferty sieci stanowią kanapki przygotowywane w wielu wersjach smakowych. Od 1 września wśród prawie 30 różnych kanapek pojawią się propozycje na słodko, na ostro oraz w wersji mięsnej i wegetariańskiej.
Canappka tradycyjnie tworzy nietypowe nazwy dla swoich produktów, w tym sezonie jest to na przykład Fransis Bekon, Jajoza Grilloza czy Burgerman. "Ten ostatni to nasza wariacja na temat zdrowego burgera, ze świeżo-wypiekanym pieczywem, warzywami i samodzielnie przygotowanym mięsem. Jesteśmy przeciwnikami fast foodów, dlatego staramy się dostarczyć naszym gościom zdrową alternatywę" - komentuje Katarzyna Adamczyk.
Tegoroczne zmiany obejmują również nowości takie jak zestawy śniadaniowe inspirowane smakami z różnych stron świata. Do menu włączono więc śniadania typowo amerykańskie, francuskie, czy angielskie. Chociaż śniadania są podstawą oferty sieci, to jednak nie zabraknie także nowych propozycji lunchowych takich jak makarony, zupy oraz gorące kanapki w wersji maks.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Dział dla turystów:
LOT zapowiada nowe połączenia z
Polacy wśród laureatów konkursu na najlepszy film
Sąd UE rozpatrzył skargę
7 milionów pasażerów w Pyrzowicach
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Starsze aktualności:
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Ryanair planuje przewiezienie 20 mln
eSky zachęca do wczesnego planowania
MSiT chce 10 strategii dla
UN Tourism: Turystyka odbudowała się po
Wizz Air rezygnuje z płatnej
Województwo pomorskie ogłosiło konkurs ofert na rozwój turystyki i
Emirates wprowadzają nowe uniformy dla obsługi pasażerów premium i
W poniedziałek rozpoczynają się ferie
Rusza kolejny punkt gastronomiczny w NoVa Park
Nowa firma na rynku hotelarskim
Jak MSZ pomagał poszkodowanym w zamachu?
Pomorze Zachodnie zmienia wizerunek
Triumf Małopolski na Tour Salonie w Poznaniu
Start nowej platformy turystycznej
Neckermann w pociągu Intercity
Rozstrzygnięto konkurs na wnętrze Muzeum Polskiej Wódki
Nadchodzi sezon katastrof kolejowych?
Znamy najlepsze linie lotnicze 2012
Samoloty wylądują nawet w gęstej mgle
Mały hotelik przeciwko TripAdvisor
ULC wprowadza środki ostrożności
Wczasy na luksusowym liniowcu?
Słabszy luty w podkrakowskich Balicach
Meksyk: największe zamówienie w historii lotnictwa
nowa inicjatywa - dodatkowe przychody
