TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Zbliża się II edycja konkursu Hotel & Tourism Trends 2015

Podczas pierwszego dnia konferencji Hotel & Tourism Trends 2015 Poland & CEE, która odbędzie się 24 listopada br. w Sofitel Warsaw Victoria, poznamy Hotelarzy Roku 2015.


Organizatorem wydarzenia jest firma Horwath HTL, specjalizująca się w doradztwie dla rynku hotelowego i turystycznym oraz czasopismo branżowe "Hotelarz". Zwycięzców konkursu Hotel Trends wybierze jury złożone z ok. 30 ekspertów z branży hotelarskiej, turystycznej i MICE.

Nagrody zostaną przyznane w siedmiu kategoriach: Osobowość Roku, Dyrektor Generalny Hotelu Sieciowego i Niezależnego, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu Hotelu Sieciowego i Niezależnego, Revenue Manager Roku oraz Hotelarz do 35. Roku Życia.

Docenione zostaną aktywność zawodowa i największe osiągnięcia kandydatów, zrealizowane projekty, przeprowadzone restrukturyzacje, a także plany rozwoju hoteli, którymi nominowani zarządzają.

"Celem naszej inicjatywy jest promowanie profesjonalistów w branży hotelowej. Zależy nam na tym, aby wybór laureatów był w pełni transparentny i bezstronny. Dlatego do kapituły, podobnie jak w roku ubiegłym, zaprosiliśmy szefów sieci, prezesów hoteli, członków zarządów i dyrektorów regionalnych, a także specjalistów z poszczególnych obszarów hotelarstwa" - mówi Krzysztof Gonciarek, członek zarządu Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia, wydawca "Hotelarza".




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:
hotel & tourism trends warszawa sofitel Warsaw czasopismo hotelarz rynek turystyczny branża




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję