TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Wyszukiwarka

Obecnie jest zindeksowane 55863 aktualności


Wskazówka: * zastępuje dowolny fragment tekstu!


Archwium aktualności
2016-03-07 do 2016-03-11
(rok 2016, tydzień 10)

Zmień tydzień   Zmień rok

Lista aktualności:


::: 2016-03-07 :::


Hotele i restauracje powinny mieć w menu potrawy dla osób na diecie czy alergików
Wzrastają ceny wyjazdów do Bułgarii
Kto został wyróżniony na X Gali Lotniska Chopina?
Emirates rozszerzyły umowę code-share z S7 Airlines

::: 2016-03-08 :::


Co zmieni się po wprowadzeniu nowego rozkładu jazdy pociągów?
Zarządzanie nieruchomościami Grupy Hotelowej Orbis w nowych rękach
Warsztaty dla sieciowych produktów turystycznych
Zabrze gospodarzem VIII Międzynarodowych Targów Turystyki Przemysłowej
Zbliża się III edycja konferencji z cyklu Poland Meetings Destination
Almatur wprowadza nowy katalog

::: 2016-03-09 :::


Rozpoczynają się targi ITB w Berlinie
Punktualność przewozów pasażerskich w IV kwartale 2015 roku
Czy hotele powinny prowadzić własnego bloga?
Tradycyjne jarmarki wielkanocne w Wiedniu
Gwiazdka Michelin dla drugiej polskiej restauracji
Rainbow rozpoczął sprzedaż egzotyki na sezon 2016/17

::: 2016-03-10 :::


PKP Intercity bez prezesa
W Merlinie X wzrasta sprzedaż imprez autokarowych
Ryanair wprowadza usługę czarteru samolotów biznesowych
Święto kawy na Targach EuroGastro
Nowy dyrektor w zespole Expo Mazury
Konferencja Nowe Trendy w Turystyce
Czy można zapisywać dane karty płatniczej klienta?

::: 2016-03-11 :::


Powołano nowego prezesa PKP Intercity
Wiedeń zaoferuje bezpośrednie loty do Hongkongu
Nowe połączenie EVA Air



Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję