TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Dla turystów

II TATRZAŃSKI BIWAK ZIMOWY

Data wstawienia: 2010-01-12 14:20
Data ważności: 2010-03-07
Województwo: -wszystkie-

Termin: 5-7.03.2010
Koszt: 50zł

PROGRAM:
Piątek 5.03.2010
- 16:00 - 19:00 - przyjazd, rozbicie biwaku
- 19:00 - biwakowe ognisko - kolacja
- 21:00 - "Dhaulagiri - w cieniu Białej Góry" - spotkanie z Bartkiem Solikiem, pokaz slajdów

Sobota 6.03.2010
- 6:00 - pobudka, śniadanie
- 7:00 - zimowa wyprawa do Doliny Pięciu Stawów Polskich - pod okiem przewodnika, ratownika TOPR, podczas wyprawy - praktyczne szkolenie - jak się wybrać zimną w góry, testowanie sprzętu, pogoda itp., w Schronisku - szkolenie lawinowe, powrót na Głodówkę;
- 19:00 powrót, kolacja
- 20:00 - Moje Himalaje - jak od podstaw przygotować trekking w Himalajach, pokaz slajdów, pogadanka, praktyczne porady - Krzysztof Cieślawski

Niedziela 7.03.2010
- 8:00 - pobudka, śniadanie
- 9:00 - 12:00 - wspinanie w lodzie - zajęcia praktyczne
- 12:00 - zakończenie biwaku

Organizator zapewnia:
- wrzątek do posiłków,
- miejsce biwakowe;
- program;
- zaplecze sanitarne w schronisku;

NIE ZAPEWNIAMY:
- sprzętu biwakowego;
- transportu do schroniska;

Schronisko Głodówka
Polana Głodówka
34-530 Bukowina Tatrzańska
tel. 018 20 77 188 fax. 018 20 78 109
www.glodowka.com.pl
biuro@glodowka.com.pl


Ogłoszeniodawca

Firma: Schronisko Głodówka
Telefon: 18 20 77 188
E-mail: biuro@glodowka.com.pl



Zobacz inne ogłoszenia z tego działu

Zobacz inne ogłoszenia z tego działu
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję