Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2012-12-31
Województwo: -wszystkie-
Profesjonalnie i odpowiedzialnie poprowadzę gastronomię jako kierownik żywienia w Ośrodku Szkoleniowo-Wypoczynkowym. Gwarantuję swoją wiedzę (wykształcenie wyższe), doświadczenie w hotelarstwie i uczciwość.
Zapraszam do kontaktu, warunki do uzgodnienia.
Preferowane okolice Warszawy i Zalewu Zegrzyńskiego.
tel. 0600980062
Dział: Szukam pracy
Poprowadzę gastronomię jako kierownik żywienia
Data wstawienia: 2011-06-28 11:31Data ważności: 2012-12-31
Województwo: -wszystkie-
Profesjonalnie i odpowiedzialnie poprowadzę gastronomię jako kierownik żywienia w Ośrodku Szkoleniowo-Wypoczynkowym. Gwarantuję swoją wiedzę (wykształcenie wyższe), doświadczenie w hotelarstwie i uczciwość.
Zapraszam do kontaktu, warunki do uzgodnienia.
Preferowane okolice Warszawy i Zalewu Zegrzyńskiego.
tel. 0600980062
Ogłoszeniodawca
Firma: Usługi GastronomiczneZobacz inne ogłoszenia z tego działu
Zobacz inne ogłoszenia z tego działuWrzesień to także czas na wakacje
HOTREC: przestrzegajcie środków bezpieczeństwa
eSky: Polacy nie przestają podróżować
Przewoźnicy protestują w Warszawie
NIK sprawdził, jak Policja chroni turystów nad wodą
Możliwy paraliż lotniska w Tel Avivie
Majówka 2024 - taniej niż w zeszłym roku
Ponad 8 tys. gości na Kulinarnym Festiwalu Kwiatów Jadalnych
V Gala Premierowa Żółtego Przewodnika Gault&Millau już wkrótce
Igrzyska stworzą dodatkowy rynek najmu krótkoterminowego
SPRZEDAM PRACĘ LICENCJACKĄ Z TURYSTYKI
