Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specialista ds. sprzedaży
- Rezydent biura podróży 2024 (Chalkidiki)
- Pilotaż 27-30.05.2024 do Warszawy
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
Kontakt
Łukasz Odziewa l.odziewa@tur-info.pl |
Korespondencję prosimy kierować na adres:
Grupa STBI Sp. z o.o.
30-619 Kraków
ul. Gołaśka 5/20
tel. +48 513 439 432
Rachunek bankowy (PLN):
mBank SA 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK IBAN: PL 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
Chcą Państwo przekazać informacje o swojej firmie?
Zapraszamy do naszego Centrum Informacji Prasowych
Przetwarzanie danych osobowych
Administratorem Danych Osobowych jest Grupa STBI Sp. z o.o., ul. Gołaśka 5/20, 30-619 Kraków - kontakt elektroniczny administrator@tur-info.pl.
Pełne informacje o przetwarzaniu danych znajdziecie Państwo w Polityce prywatności i przetwarzania danych osobowych
Turysto nie fotografuj się w Monachium!
Wiosna jest już nawet w górach
Znakomity lipiec dla portu lotniczego we Wrocławiu
Wrocław - zimowy rozkład lotów od niedzieli
Zmiana ustawy o podatku od towarów i usług uchwalona
Nowe Centrum Informacji Turystycznej w Gdyni
Sposób na zdobycie zagranicznych gości
Turystyczne buble prawne trafią pod obrady Sejmu za 45 dni?
Autokar z zagranicznymi turystami czekał kilka godzin na wjazd do Polski
MSZ przestrzega przed strajkami transportowców w Hiszpanii
Nad Jeziorem Krzywym będzie nowy hotel, ale zniknie dzika plaża
Mazowieckie: otwarcie ekskluzywnego Hotelu Congress and Spa
ULC podsumował półrocze w podziale na przewoźników
Hotele wyłącznie dla dorosłych coraz modniejsze
Warmia i Mazury: zakaz kąpieli tylko w jednym kąpielisku
Tani przewoźnicy rosną w siłę?
Malinowy Hotel najlepszym Medical SPA w Polsce
Amerykanie też czekają na granicy
Przemyt amfetaminy w autokarze z Przemyśla do Londynu
Nowy sklep z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.