Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Nomade - Specjalista ds. wsparcia sprzedaży
- Animator w klubie dla dzieci - Cypr Północny
- REZYDENT NA MAJORCE
- REZYDENT NA COSTA DEL SOL
- Specjalista ds. organizacji i rozliczeń imprez...
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
Nowa lokalizacja targów EuroGastro i WorldHotel
Poszukiwania nowej lokalizacji dla Targów EuroGastro i Worldhotel, gwarantującej zachowanie wysokiego poziomu imprezy, a jednocześnie stwarzającej perspektywy rozwojowe, zakończyły się sukcesem.
Kolejna edycja imprez odbędzie się w dniach 27-29 marca 2019 r. w Ptak Warsaw Expo. Aby przyjąć imprezę tej rangi niezbędne będą inwestycje w infrastrukturę techniczną obiektu.
Niezmiernie się cieszę, że zagości u nas impreza takiego formatu. Dziękuję Pani Prezes Urszuli Potędze za zaufanie i wybór naszego ośrodka, w którym organizowane będą targi EuroGastro i WorldHotel w nadchodzących latach. Nie ukrywam, że MT Targi Polska jest wymagającym partnerem i uzgodniliśmy, że Ptak Warsaw Expo dokona w obiekcie wynajmowanym przez MT Targi Polska dodatkowych prac udoskonalających istniejącą infrastrukturę w szczególności, w kontekście przygotowania dodatkowych kanałów z mediami (prąd, woda, sprężone powietrze). - powiedział Tomasz Szypuła, prezes zarządu Ptak Warsaw Expo.
Bardzo się cieszę, że Targi EuroGastro są uważane za największe tego typu wydarzenie w Polsce dedykowane branży HoReCa. Naszą rolą jest
nadanie mu godnej oprawy i zapewnienie odpowiednich warunków, zarówno wystawcom, jak i gościom. Tak będzie i tym razem w Ptak Warsaw Expo - stwierdziła Urszula Potęga, prezes MT Targi Polska.
Przyszłoroczne 23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro odbędą się równolegle z 12. edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. W tym roku w imprezach wzięło udział blisko 300 wystawców z 20 krajów i 20.000 zwiedzających. Przedstawiciele branży gastronomicznej i hotelarskiej zapoznali się z najnowszymi trendami rynkowymi oraz wzięli udział w interesujących szkoleniach. Dodatkową atrakcję stanowiły konkursy kulinarne organizowane przez znanych i cenionych szefów kuchni, liczne degustacje oraz bogata oferta wydarzeń towarzyszących.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział targi, konferencje, workshop:
Oficjalny start sezonu
Starsze aktualności:
Raport o podróżach Polaków w
Narodowy Program Wsparcia dla Przemysłu Spotkań
WTTC: Turyści mówią o zrównoważonej turystyce, ale co
Coolcation nie tylko w
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
Rusza najdłuższe połączenie lotnicze świata
Bułgaria zapowiada wsparcie dla organizatorów turystyki
Nowy członek zarządu PKS Polonus
Komisja Europejska chce wydłużenia ograniczeń podróży
Otworzono największą podwodną restaurację
Gdzie Polacy wybierają się na urlop egzotyczny?
Radisson otworzy nowy hotel w Gdańsku
jakas masakra z tymi centrami i itaka ze dała przyzwolenie
Brytyjski przewoźnik został sprzedany
Trzy hotele z PHH dołączą do sieci Best Western
123 kierunki w nowym rozkładzie z Pyrzowic
Jeśli pasażer sam załatwi sobie lot zastępczy, może nie dostać odszkodowania za opóźnienie
Urlop.pl zaprasza nowych i obecnych partnerów na spotkanie
ULC: pierwszy kwartał roku porównywalny do czasów sprzed pandemii
