Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specialista ds. sprzedaży
- Rezydent biura podróży 2024 (Chalkidiki)
- Pilotaż 27-30.05.2024 do Warszawy
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
Nowa lokalizacja targów EuroGastro i WorldHotel
Poszukiwania nowej lokalizacji dla Targów EuroGastro i Worldhotel, gwarantującej zachowanie wysokiego poziomu imprezy, a jednocześnie stwarzającej perspektywy rozwojowe, zakończyły się sukcesem.
Kolejna edycja imprez odbędzie się w dniach 27-29 marca 2019 r. w Ptak Warsaw Expo. Aby przyjąć imprezę tej rangi niezbędne będą inwestycje w infrastrukturę techniczną obiektu.
Niezmiernie się cieszę, że zagości u nas impreza takiego formatu. Dziękuję Pani Prezes Urszuli Potędze za zaufanie i wybór naszego ośrodka, w którym organizowane będą targi EuroGastro i WorldHotel w nadchodzących latach. Nie ukrywam, że MT Targi Polska jest wymagającym partnerem i uzgodniliśmy, że Ptak Warsaw Expo dokona w obiekcie wynajmowanym przez MT Targi Polska dodatkowych prac udoskonalających istniejącą infrastrukturę w szczególności, w kontekście przygotowania dodatkowych kanałów z mediami (prąd, woda, sprężone powietrze). - powiedział Tomasz Szypuła, prezes zarządu Ptak Warsaw Expo.
Bardzo się cieszę, że Targi EuroGastro są uważane za największe tego typu wydarzenie w Polsce dedykowane branży HoReCa. Naszą rolą jest
nadanie mu godnej oprawy i zapewnienie odpowiednich warunków, zarówno wystawcom, jak i gościom. Tak będzie i tym razem w Ptak Warsaw Expo - stwierdziła Urszula Potęga, prezes MT Targi Polska.
Przyszłoroczne 23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro odbędą się równolegle z 12. edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. W tym roku w imprezach wzięło udział blisko 300 wystawców z 20 krajów i 20.000 zwiedzających. Przedstawiciele branży gastronomicznej i hotelarskiej zapoznali się z najnowszymi trendami rynkowymi oraz wzięli udział w interesujących szkoleniach. Dodatkową atrakcję stanowiły konkursy kulinarne organizowane przez znanych i cenionych szefów kuchni, liczne degustacje oraz bogata oferta wydarzeń towarzyszących.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział targi, konferencje, workshop:
Zapraszamy na Nowe Trendy w Turystyce
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Rusza najdłuższe połączenie lotnicze świata
Bułgaria zapowiada wsparcie dla organizatorów turystyki
Nowy członek zarządu PKS Polonus
Komisja Europejska chce wydłużenia ograniczeń podróży
Otworzono największą podwodną restaurację
ULC: pierwszy kwartał roku porównywalny do czasów sprzed pandemii
jakas masakra z tymi centrami i itaka ze dała przyzwolenie
Brytyjski przewoźnik został sprzedany
Trzy hotele z PHH dołączą do sieci Best Western
123 kierunki w nowym rozkładzie z Pyrzowic
Jeśli pasażer sam załatwi sobie lot zastępczy, może nie dostać odszkodowania za opóźnienie
Nowy skład Rady Polskiej Organizacji Turystycznej
Jerozolima: kolejne zamieszki. Część miasta zamknięta dla turystów
Branża turystyczna domaga się cofnięcia zakazu wstępu do Puszczy Białowieskiej
Kiwi.com analizuje wielkanocne podróże
Ministrowie turystyki krajów G-20 opracowali ramy rozwoju sektora
Zadbaj o dane swoich klientów!
Gdzie Polacy wybierają się na urlop egzotyczny?
Radisson otworzy nowy hotel w Gdańsku