Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
- Specjalista ds turystyki Katowice
- Sprzedawca produktu turystycznego
- Sprzedawca usług turystycznych
Zobacz także
Przewodnik Michelin obejmie kolejnej miasto w Polsce
64% Polaków planuje zwiększyć budżet na wyjazdy
Kto dołączył do Polskich Marek Turystycznych
Nocowanie.pl: Zimowy wypoczynek w Polsce przyciąga węgierskich turystów
PIG: Miało być wsparcie dla turystyki i gastronomii, a jest miesiąc milczenia
Gault&Millau Polska zaprasza na kulinarne wydarzenie
Po raz pierwszy, dzięki Gault&Millau Polska najważniejsi polscy Szefowie Kuchni, influencerzy i eksperci branży gastronomicznej stworzą wspólną platformę wymiany inspiracji, doświadczeń i trendów.
Przewodnik Gault&Millau Polska zaprasza na wyjątkowe wydarzenie. Już 8 lipca br. na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu odbędzie się CULINARY INNOVATORS. Tor Wyścigowy na Służewcu stanie się wibrującym energią i pasją centrum wymiany doświadczeń, performance u na styku sztuki i designu, odkryć i inspiracji w niezobowiązującej, sprzyjającej networkingowi atmosferze.
Wydarzenie będzie podzielone na kilka stref, z których każda odpowiadać będzie innej tematyce szeroko powiązanej z kulinariami:
- Strefa Kreacji - miejsce, gdzie mistrzowie fine diningu przygotują dla Was dania w stylu FUN diningu
- Strefa Degustacji - prezentacja najlepszych cydrów, win oraz piw, z których kilka będzie miało u nas swoją polską premierę!
- Strefa Inspiracji - wybitni eksperci sztuki kulinarnej, nauki i designu zaprezentują aktualne trendy światowe
- Strefa Innowacji - premiery najciekawszych produktów i nowych technologii związanych ze sztuką kulinarną
- Strefa Chill - relaks, networking, wymiana myśli i kontaktów
- Strefa Kibica - w której z Loży Honorowej można będzie śledzić wyścigi konne
W trakcie Culinary Innovators, po raz pierwszy w Polsce zostaną wręczone nagrody dla najbardziej innowacyjnych przedsięwzięć, postaw i produktów. Biorąc udział w najważniejszych eventach kulinarnych na całym świecie, dostrzegłam potrzebę organizacji wydarzenia, które w jednym miejscu będzie koncentrowało najważniejsze trendy branży gastronomicznej. Mamy ambicję stworzenia przestrzeni wymiany najciekawszych idei dotyczących najszerzej rozumianej sztuki kulinarnej i nowych technologii. 8 lipca to data, którą powinni zaznaczyć w kalendarzach wszyscy miłośnicy kulinariów - mówi Justyna Adamczyk, Redaktor Naczelna i CEO Gault&Millau Polska. Po raz pierwszy w historii Gault&Millau wydarzenie będzie otwarte, a bilety będzie można zakupić przez stronę internetową ebilet.pl od 4 czerwca 2017 roku, kiedy też będzie ogłoszony program wydarzenia.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
TravelCamp po raz kolejny zagościł w Krakowie
Połowa narciarzy wybierze polskie góry?
Będzie nowy system poboru opłat drogowych
Ryanair nie wpuści na pokład pasażerów z kartami pokładowymi wystawionymi przez Kiwi.com
Lufthansa przejmie Norwegian Air Shuttle?
Wybory w Turcji: robi się coraz ciekawiej
Przestrzegam ludzi- naciągacze na kupno biura
Polacy chętniej podróżują po środkowej Europie?
Odszedł jeden z największych francuskich kucharzy
Plebiscyt na najlepsze restauracje 2017 otwarty
Budowa kadr dla hotelarstwa pilną potrzebą dla branży
Rośnie ruch lotniczy a wraz z nim opóźnienia lotów
Mam receptę online i co teraz? Odpowiadamy, gdzie szukać szczegółów recepty
Polska musi podjąć decyzję w sprawie otwarcia granic
VacationClub: nad Bałtyk przyjedzie więcej turystów
Sezonowe trasy francuskiego przewoźnika
POT promuje polskie miasta w Holandii
eSky oferuje AEGEAN przez Direct Connect
Airbus nie wstrzyma produkcji A380
Rezerwuj.To - rezerwacja hoteli online