Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
Gault&Millau Polska zaprasza na kulinarne wydarzenie
Po raz pierwszy, dzięki Gault&Millau Polska najważniejsi polscy Szefowie Kuchni, influencerzy i eksperci branży gastronomicznej stworzą wspólną platformę wymiany inspiracji, doświadczeń i trendów.
Przewodnik Gault&Millau Polska zaprasza na wyjątkowe wydarzenie. Już 8 lipca br. na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu odbędzie się CULINARY INNOVATORS. Tor Wyścigowy na Służewcu stanie się wibrującym energią i pasją centrum wymiany doświadczeń, performance u na styku sztuki i designu, odkryć i inspiracji w niezobowiązującej, sprzyjającej networkingowi atmosferze.
Wydarzenie będzie podzielone na kilka stref, z których każda odpowiadać będzie innej tematyce szeroko powiązanej z kulinariami:
- Strefa Kreacji - miejsce, gdzie mistrzowie fine diningu przygotują dla Was dania w stylu FUN diningu
- Strefa Degustacji - prezentacja najlepszych cydrów, win oraz piw, z których kilka będzie miało u nas swoją polską premierę!
- Strefa Inspiracji - wybitni eksperci sztuki kulinarnej, nauki i designu zaprezentują aktualne trendy światowe
- Strefa Innowacji - premiery najciekawszych produktów i nowych technologii związanych ze sztuką kulinarną
- Strefa Chill - relaks, networking, wymiana myśli i kontaktów
- Strefa Kibica - w której z Loży Honorowej można będzie śledzić wyścigi konne
W trakcie Culinary Innovators, po raz pierwszy w Polsce zostaną wręczone nagrody dla najbardziej innowacyjnych przedsięwzięć, postaw i produktów. Biorąc udział w najważniejszych eventach kulinarnych na całym świecie, dostrzegłam potrzebę organizacji wydarzenia, które w jednym miejscu będzie koncentrowało najważniejsze trendy branży gastronomicznej. Mamy ambicję stworzenia przestrzeni wymiany najciekawszych idei dotyczących najszerzej rozumianej sztuki kulinarnej i nowych technologii. 8 lipca to data, którą powinni zaznaczyć w kalendarzach wszyscy miłośnicy kulinariów - mówi Justyna Adamczyk, Redaktor Naczelna i CEO Gault&Millau Polska. Po raz pierwszy w historii Gault&Millau wydarzenie będzie otwarte, a bilety będzie można zakupić przez stronę internetową ebilet.pl od 4 czerwca 2017 roku, kiedy też będzie ogłoszony program wydarzenia.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Starsze aktualności:
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
TravelCamp po raz kolejny zagościł w Krakowie
Połowa narciarzy wybierze polskie góry?
Sezonowe trasy francuskiego przewoźnika
POT promuje polskie miasta w Holandii
eSky oferuje AEGEAN przez Direct Connect
Airbus nie wstrzyma produkcji A380
Przestrzegam ludzi- naciągacze na kupno biura
Polacy chętniej podróżują po środkowej Europie?
Odszedł jeden z największych francuskich kucharzy
Będzie nowy system poboru opłat drogowych
Ryanair nie wpuści na pokład pasażerów z kartami pokładowymi wystawionymi przez Kiwi.com
Lufthansa przejmie Norwegian Air Shuttle?
Polska musi podjąć decyzję w sprawie otwarcia granic
VacationClub: nad Bałtyk przyjedzie więcej turystów
Plebiscyt na najlepsze restauracje 2017 otwarty
Budowa kadr dla hotelarstwa pilną potrzebą dla branży
Rośnie ruch lotniczy a wraz z nim opóźnienia lotów
Mam receptę online i co teraz? Odpowiadamy, gdzie szukać szczegółów recepty
