Ogłoszenia
Ogłoszenia
- BP ITAKA ŁÓDŹ- Specjalista ds Turystyki
- Zainwestuje w biuro podrózy
- CORAL TRAVEL PRUSZKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Pilot wycieczek szkolnych (Katowice i okolice)
- Product Manager at Rolfs Flyg & Buss
- Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista / Specjalistka ds. Turystyki
- Przewodnik po Rzymie
- Travel designer
- Pilot Londyn-Oxford-Windsor-Brighton-Bruksela
Gault&Millau Polska zaprasza na kulinarne wydarzenie
Po raz pierwszy, dzięki Gault&Millau Polska najważniejsi polscy Szefowie Kuchni, influencerzy i eksperci branży gastronomicznej stworzą wspólną platformę wymiany inspiracji, doświadczeń i trendów.
Przewodnik Gault&Millau Polska zaprasza na wyjątkowe wydarzenie. Już 8 lipca br. na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu odbędzie się CULINARY INNOVATORS. Tor Wyścigowy na Służewcu stanie się wibrującym energią i pasją centrum wymiany doświadczeń, performance u na styku sztuki i designu, odkryć i inspiracji w niezobowiązującej, sprzyjającej networkingowi atmosferze.
Wydarzenie będzie podzielone na kilka stref, z których każda odpowiadać będzie innej tematyce szeroko powiązanej z kulinariami:
- Strefa Kreacji - miejsce, gdzie mistrzowie fine diningu przygotują dla Was dania w stylu FUN diningu
- Strefa Degustacji - prezentacja najlepszych cydrów, win oraz piw, z których kilka będzie miało u nas swoją polską premierę!
- Strefa Inspiracji - wybitni eksperci sztuki kulinarnej, nauki i designu zaprezentują aktualne trendy światowe
- Strefa Innowacji - premiery najciekawszych produktów i nowych technologii związanych ze sztuką kulinarną
- Strefa Chill - relaks, networking, wymiana myśli i kontaktów
- Strefa Kibica - w której z Loży Honorowej można będzie śledzić wyścigi konne
W trakcie Culinary Innovators, po raz pierwszy w Polsce zostaną wręczone nagrody dla najbardziej innowacyjnych przedsięwzięć, postaw i produktów. Biorąc udział w najważniejszych eventach kulinarnych na całym świecie, dostrzegłam potrzebę organizacji wydarzenia, które w jednym miejscu będzie koncentrowało najważniejsze trendy branży gastronomicznej. Mamy ambicję stworzenia przestrzeni wymiany najciekawszych idei dotyczących najszerzej rozumianej sztuki kulinarnej i nowych technologii. 8 lipca to data, którą powinni zaznaczyć w kalendarzach wszyscy miłośnicy kulinariów - mówi Justyna Adamczyk, Redaktor Naczelna i CEO Gault&Millau Polska. Po raz pierwszy w historii Gault&Millau wydarzenie będzie otwarte, a bilety będzie można zakupić przez stronę internetową ebilet.pl od 4 czerwca 2017 roku, kiedy też będzie ogłoszony program wydarzenia.
Komentarze
Tagi:
Starsze aktualności:
Gotowe dania w sklepach zagrożeniem dla
Rozpoczęły się targi TT
TSUE rozpatrywał skargi
Polacy rzadziej jadają posiłki poza
Hilton uznany za najlepsze miejsce do
Turystyka może stać się głównym źródłem przychodów dla
UE ujednolici przepisy dotyczące krótkoterminowego
W Krakowie powstaje nowy szlak
TravelCamp po raz kolejny zagościł w Krakowie
Połowa narciarzy wybierze polskie góry?
Sezonowe trasy francuskiego przewoźnika
POT promuje polskie miasta w Holandii
eSky oferuje AEGEAN przez Direct Connect
Airbus nie wstrzyma produkcji A380
Przestrzegam ludzi- naciągacze na kupno biura
Polacy chętniej podróżują po środkowej Europie?
Odszedł jeden z największych francuskich kucharzy
Będzie nowy system poboru opłat drogowych
Ryanair nie wpuści na pokład pasażerów z kartami pokładowymi wystawionymi przez Kiwi.com
Lufthansa przejmie Norwegian Air Shuttle?
Polska musi podjąć decyzję w sprawie otwarcia granic
VacationClub: nad Bałtyk przyjedzie więcej turystów
Plebiscyt na najlepsze restauracje 2017 otwarty
Budowa kadr dla hotelarstwa pilną potrzebą dla branży
Rośnie ruch lotniczy a wraz z nim opóźnienia lotów
Mam receptę online i co teraz? Odpowiadamy, gdzie szukać szczegółów recepty