Ogłoszenia
Ogłoszenia
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- SPECJALISTA DS ORGANIZACJI imprez turystycznych
- JUNIOR PRODUCT MANAGER Kraków, hybrydowo, zdalnie
- ORIENT TRAVEL - PRACOWNIK DZIAŁU AGENCYJNEGO
- Kierownik biura agencyjnego, Warszawa Bemowo
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista / tka ds. organizacji imprez...
- Specjalista ds. Turystyki - Pruszcz Gdański/Gdańsk
- BP ITAKA - ŁÓDŹ - Specjalista ds....
- Biuro Misja Travel szuka pilotów
![](/plk/dodaj_ogloszenie_yellow.gif)
Mazury HoReCa 2019
Czarta edycja największych targów branży HoReCa w północno-wschodniej Polsce odbędzie się w kwietniu bieżącego roku.
Poprzednie edycje targów cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej.
Druga edycja wydarzenia została dodatkowo rozszerzona o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami. Pozytywny odbiór inicjatywy skłonił organizatorów do jej kontynuacji podczas Mazury HoReCa 2019.
Formuła B2B targów Mazury HoReCa opiera się na krótkich spotkaniach biznesowych wystawców z potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers). Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2018 blisko stu Profesjonalnych Kupujących spotkało się z wystawcami, co zaowocowało udanymi transakcjami i nowymi pomysłami biznesowymi.
Mocnym punktem Mazury HoReCa są prestiżowe konkursy kulinarne. Podczas tegorocznej edycji odbędą się takie konkursy jak "Master Challenge", "Drób na Polskim Stole", "Gęsina w Restauracji". Konkursowi będzie patronował Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Pełny program można znaleźć na stronie mazuryhoreca.pl
W ramach Mazury HoReCa 2019, które potrwają od 9 do 10 kwietnia 2019 roku w Expo Mazury w Ostródzie. Odbędą się tam także bezpłatne szkolenia dla restauratorów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Renesans gastronomii na Pomorzu
Kraków powołał nocnego
Rosną przychody greckich firm
Dział targi, konferencje, workshop:
Polska zyskuje w
Nowe Trendy w Turystyce już za
Starsze aktualności:
POT ponownie chce nagrodzić najlepsze
Grupa eSky liderem w Grecji i na
Coraz więcej rezerwacji dokonywanych za pośrednictwem
Wracają kontrole na granicy ze
Enter Air - wzrost przychodów i
Trybunał Sprawiedliwości rozpatrzył skargę
JW Construction patrzy z optymizmem na rynek
Korzystny dla branży wyrok WSA
Lipsk promuje się w Krakowie światłem i muzyką
WSTiE wykształci menedżerów turystyki medycznej
Jednak więcej firm będzie mogło skorzystać ze zwolnienia z ZUS?
Powolne wzrosty globalnych przewozów lotniczych
Niższe ceny wody na Lotnisku Chopina?
Wakacje.pl: Po decyzji rządu znacznie wzrosło zainteresowanie wyjazdami do Turcji
Komisja Europejska chce przedłużenia przepisów dot. opłat roamingowych
PLL LOT przedłużają umowę na obsługę techniczną rozrywki pokładowej dla Dreamlinerów
Czy pasażer to już turysta? Kto kogo nabija w butelkę?
Polska uczelnia z akredytacją THE ICE
LOT podpisuje umowę interline z wietnamskim przewoźnikiem
Hotelarze niezadowoleni z polityki Booking.com
Policja zajmie się rzekomą dyskryminacją w restauracjach?
USA i Indie wprowadzają ograniczenia dotyczące podróży