Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
Odbył się Festiwal Ryb Bałtyckich
W dniach 28-30.03.2014 r. w Hotelu Senator, zrzeszonym w grupie Polish Prestige Hotels & Resorts w Dźwirzynie, odbyła się VI edycja Festiwalu Ryb Bałtyckich. Impreza po raz kolejny przyciągnęła na środkowe wybrzeże kucharzy z całej Polski.
Do udziału w tym wydarzeniu branży gastronomicznej zaproszone zostały zespoły reprezentujące restauracje i hotele z całej Polski.
W tegorocznej edycji konkursu tematem przewodnim było przygotowanie przystawki ciepłej z combra królika, a także dania głównego z troci wędrownej lub dorsza bałtyckiego. Na przygotowanie 6 porcji ciepłej przystawki oraz 6 porcji dania głównego uczestnicy zmagań mieli 90 minut.
Imprezę zorganizowały wspólnie: Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski oraz Hotel Senator.
Honorowy patronat nad wydarzeniem objęło Stowarzyszenie Euro-Toques, a patronem merytorycznym było Stowarzyszenie Kucharzy Kujaw i Pomorza.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Starsze aktualności:
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
Właściciel biura odpowie przed sądem
Zaproponują kibicom nocleg na wodzie
Nowy prezes Kompanii Piwowarskiej
Unia stawia na rozwój infrastruktury
Pizzaiola poszukiwanym zawodem
Klienci Ateny dostaną tylko część pieniędzy
Wypadek czeskiego autokaru w Chorwacji
Polskie Porty Lotnicze notują zysk
Jak przedstawiają się ceny w biurach podróży?
Kto dostawcą alkoholi dla Sfinksa?
Żony dyplomatów ugotują bigos?
W Rio de Janeiro brakuje miejsc hotelowych
SPRZEDAM KONTENER(PRZYCZEPA) GASTRONOMICZNA
WEEKEND MAJOWY - DOLNY ŚLĄSK 1-4.05.2014 r. CENA 500zł/480zł
