Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
Sanepid zamknął lubelską restaurację
Skrajnie zły stan sanitarny - tak lubelski sanepid tłumaczy zamknięcie lokalu Aviator przy ulicy Radziszewskiego.
Tomasz Lis, kierownik oddziału higieny żywności, żywienia i przedmiotów użytku w sanepidzie opowiada co zastali inspektorzy w Aviatorze. Na syficie w kuchni były mole, lodówki i zamrażarki były brudne, między lodówką a ściana były pajęczyny, w szafkach znaleziono resztki jedzenia, naczynia były niedomyte, obok talerzy leżała brudna cebula.
Właściciel restauracji został ukarany finansowo - otrzymał 500 zł mandatu. Lokal będzie mógł działać, gdy zostanie doprowadzony do czystości.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Starsze aktualności:
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Centrum Kolonii i Obozów Cogito - oferta Lato 2011
Dni Otwartych Piwnic na św. Urbana
LOT zmienia zasady wynagradzania pracowników
Polska firma stworzyła pierwszą aplikację VR dla branży turystycznej w Europie
Touroperatorzy wybierają lotniska lokalne. Raport.
Biura podróży wierzą w przyszłość
25 nowych klauzul niedozwolonych
Wiosenne imprezy gastronomiczne w Czechach
Park Miniatur - Ogrodzieniec odwiedzi Myszka Miki
8 edycja Festiwalu Dobrego Smaku
