TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Gessler wraca do gry: krytykuje i poniża

Po kilkumiesięcznej przerwie Magda Gessler rusza do ataku. Restauratorka rozpoczęła przygotowania do kolejnej już edycji swojego telewizyjnego programu "Kuchenne Rewolucje". Na pierwszy ogień poszła restauracja z wielkopolskiego Jastrowia.


Właścicielami lokalu Folklor jest para 26-latków - Natalia i Szymon. Najwięcej kontrowersji wśród pracowników wzbudzał młody wiek restauratorów, a co za tym idzie brak doświadczenia.

Gessler tradycyjnie rozpoczęła rewolucję od przetestowania jakości serwowanych dań. Zamówiła potrawy dostępne w karcie dań, uzyskując jednocześnie zapewnienie, że kucharze gotują wyśmienicie. Niestety tak pięknie nie było. Gwoździem do trumny restauratorów okazała się wątróbka, później było już tylko gorzej... zepsuty zakwas do żurku i wodnisty rosół. Główny zarzut? To jest nieuczciwa kuchnia - podsumowała Gessler.

Kulinarne wyzwanie po raz kolejny nie przerosło restauratorki. Po czterech tygodniach p. Magda powróciła do lokalu. Po skosztowaniu przysmaków, które notabene sama poleciła opuściła restaurację w pełni usatysfakcjonowana.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
kuchenne rewolucje Magda Gessler restauratorka lokal gastronomiczny Jastrów karta dań menu przysmak wątróbka żurek zakwas Natali Szymon rewolucja kulinaria zarzuty Folklor




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję