Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
Gessler wraca do gry: krytykuje i poniża
Po kilkumiesięcznej przerwie Magda Gessler rusza do ataku. Restauratorka rozpoczęła przygotowania do kolejnej już edycji swojego telewizyjnego programu "Kuchenne Rewolucje". Na pierwszy ogień poszła restauracja z wielkopolskiego Jastrowia.
Właścicielami lokalu Folklor jest para 26-latków - Natalia i Szymon. Najwięcej kontrowersji wśród pracowników wzbudzał młody wiek restauratorów, a co za tym idzie brak doświadczenia.
Gessler tradycyjnie rozpoczęła rewolucję od przetestowania jakości serwowanych dań. Zamówiła potrawy dostępne w karcie dań, uzyskując jednocześnie zapewnienie, że kucharze gotują wyśmienicie. Niestety tak pięknie nie było. Gwoździem do trumny restauratorów okazała się wątróbka, później było już tylko gorzej... zepsuty zakwas do żurku i wodnisty rosół. Główny zarzut? To jest nieuczciwa kuchnia - podsumowała Gessler.
Kulinarne wyzwanie po raz kolejny nie przerosło restauratorki. Po czterech tygodniach p. Magda powróciła do lokalu. Po skosztowaniu przysmaków, które notabene sama poleciła opuściła restaurację w pełni usatysfakcjonowana.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział dla turystów:
Itaka: nocne spotkanie z
Nowe połączenie z Kraków
Zamek Królewski na Wawelu podsumowuje
Starsze aktualności:
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
PKP Intercity w listopadzie odbierze 17 składów Pendolino
Zagłosuj w konkursie Polska Pięknieje
Wzrasta liczba kubańskich turystów
Polskie lotniska - jest naprawdę dobrze
Tworzenie szans dla młodych w branży hotelarskiej
Biura podróży, a kryzys gospodarczy
Baltona - nowy terminal na wyłączność
Unia udostępni nasze dane osobowe
Sposób na zwiększenie frekwencji w pubach
Turystyka rozwoju - szkolenia dla branży turystycznej
Chorwacja hotel Medena z wyżywieniem od 958 zł 7/9 noclegów!
Ruszyła II edycja programu Biuro podróży przyjazne zdrowiu turysty
Osad słowiańska - jak żyli pierwsi Polacy?
Toruńskie atrakcje za pół ceny
Agencje turystyczne zarabiają na tym krocie
Nowy lokal gastronomiczny w Krakowie
Eurolot zaprezentował swój nowy samolot
TURYSTYKA PRZEMYSLOWA NA GóRNYM SLASKU I JEJ ROZWóJ .POMOC.
