TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Wyszukiwarka

Obecnie jest zindeksowane 55902 aktualności


Wskazówka: * zastępuje dowolny fragment tekstu!


Archwium aktualności
2018-10-08 do 2018-10-12
(rok 2018, tydzień 41)

Zmień tydzień   Zmień rok

Lista aktualności:


::: 2018-10-08 :::


Wizz Air zamknie swoje biuro podróży
Kayak startuje z nową aplikacją
Które miasta cieszą się największą popularnością wśród turystów?
Irlandczyk zatrzymany przez strażników Muzeum Auschwitz

::: 2018-10-09 :::


Tani przewoźnicy zaczynają zwracać klientów biurom podróży
Polak zwycięzcą prestiżowego konkursu kulinarnego
Sfinks podniesie kapitał zakładowy
Podziemnej atrakcji turystycznej grozi zamknięcie?
Galeria Uffizi nie chce już kolejek

::: 2018-10-10 :::


Klienci biur podróży zainteresowani Egiptem
Bliżej wyższych odszkodowań dla pasażerów kolei
Wizz Air zmienia zasady wnoszenia bagażu na pokład
AmRest złożył wniosek o przejęcie sieci pizzerii
Nowy trend w turystyce?
Osiołki na Santorini nie będą dźwigać ciężkich turystów?
Cztery spółki włączone do PGL

::: 2018-10-11 :::


Podróżujemy na potęgę - turystyka światowa z kolejnymi wzrostami
Sądowy finał nieudanego wyjazdu
Zawalił się fragment mostu na Sardynii
Rusza najdłuższe połączenie lotnicze świata
Starsze diesle nie wjadą do wielu miejsc w Berlinie

::: 2018-10-12 :::


Jest opinia UOKiK na temat przejęcia spółki hotelowej przez CAD
PLL LOT przejmą pilotów i personel pokładowy Small Planet
Egipskie Ministerstwo Turystyki przeprowadzi inspekcje ośrodków hotelowych
Który paszport otwiera najwięcej granic?
Zmiany klimatyczne mogą zaszkodzić tunezyjskiej turystyce



Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję