Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
- Specjalista ds turystyki Katowice
- Sprzedawca produktu turystycznego
- Sprzedawca usług turystycznych
Dział: Dam pracę
Szef kuchni
Data wstawienia: 2012-05-07 15:13Data ważności: 2012-06-06
Województwo: -wszystkie-
Lokalna restauracja w bliskich okolicach Londynu, mieszcząca się w uroczym, ceglanym budynku, znana z oferowania swoim gościom ciekawego połączenia atmosfery tradycyjnego, angielskiego pubu z serwowaniem wysokiej jakości dań, poszukuje osoby na stanowisko:
Head Chef
Miejsce pracy : okolice Londynu (bezpośredni dojazd linią metra metropolitan z Londynu, w pobliżu miejsca pracy znajduje się również stacja kolejowa)
Wymagania :
- gotowość do wyjazdu
- doświadczenie w pracy na podobnym lub analogicznym stanowisku (jako szef kuchni lub zastępca szefa kuchni)
- dobra znajomość angielskiego
- komunikatywność, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych
- wysoka motywacja do pracy
- mile widziane doświadczenie w pracy w Anglii lub w dużych restauracjach z międzynarodową klientelą
Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie (22 000 GBP brutto rocznie) + napiwki
- umowę o pracę
- zakwaterowanie + wyżywienie
- ciekawą pracę w młodym, dynamicznym zespole
Informacje dodatkowe:
- pracodawca nie pokrywa kosztów podróży
Zainteresowanych kandydatów proszę o przesłanie CV ze zdjęciem w języku polskim i angielskim oraz referencji na adres: m w tytule wiadomości wpisując nazwę stanowiska.
Prosimy załączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z Ustaw? z dn. 29.08.97r. o Ochronie Danych Osobowych Dz. U. Nr 133 poz. 883".
Ogłoszeniodawca
Firma: Polish PersonnelZobacz inne ogłoszenia z tego województwa
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwaOrbis zaprasza na debatę poruszającą problem marnowania żywności
Travelist.pl analizuje tegoroczne trendy w turystyce
Pieczywo tematem konferencji gastronomicznej
Jak początek wakacji wpłynął na sprzedaż imprez turystycznych?
W ciągu trzech lat może zabraknąć pilotów
Nowy system usprawni pracę TFG?
Lizbona: Zabezpieczono popularne wśród turystów miejsca
Sfinks uruchomił portal do zamawiania posiłków
Norwegian aktualizuje wymagania dla załogi
Oddalono skargę do przetargu w Porcie Lotniczym Gdańsk
Problemy pracodawców z branży turystycznej tematem konferencji
Turyści będą mogli zwiedzić dotychczas niedostępne miejsca na Wawelu
Wyjazdy letnie ustępują miejsca zimowym