Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Szukamy pilota na 05.12 Gniezno-Bydgoszcz
- Specjalista ds. turystyki
- PRODUCT MANAGER/ FRONT OFFICE REPRESENTATIVE
- Itaka Toruń- G. Copernicus - doradca ds....
- Zainwestuje w biznes braza turystyczna
- pilotaż Kraków 10.12-12.12.2025
- Touroperator PRIMA HOLIDAY poszukuje pracownika
- Praktykant - obozy sportowe Hiszpania
- Specjalista ds. turystyki WAKACJE.PL Zduńska Wola
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
Nowa lokalizacja targów EuroGastro i WorldHotel
Poszukiwania nowej lokalizacji dla Targów EuroGastro i Worldhotel, gwarantującej zachowanie wysokiego poziomu imprezy, a jednocześnie stwarzającej perspektywy rozwojowe, zakończyły się sukcesem.
Kolejna edycja imprez odbędzie się w dniach 27-29 marca 2019 r. w Ptak Warsaw Expo. Aby przyjąć imprezę tej rangi niezbędne będą inwestycje w infrastrukturę techniczną obiektu.
Niezmiernie się cieszę, że zagości u nas impreza takiego formatu. Dziękuję Pani Prezes Urszuli Potędze za zaufanie i wybór naszego ośrodka, w którym organizowane będą targi EuroGastro i WorldHotel w nadchodzących latach. Nie ukrywam, że MT Targi Polska jest wymagającym partnerem i uzgodniliśmy, że Ptak Warsaw Expo dokona w obiekcie wynajmowanym przez MT Targi Polska dodatkowych prac udoskonalających istniejącą infrastrukturę w szczególności, w kontekście przygotowania dodatkowych kanałów z mediami (prąd, woda, sprężone powietrze). - powiedział Tomasz Szypuła, prezes zarządu Ptak Warsaw Expo.
Bardzo się cieszę, że Targi EuroGastro są uważane za największe tego typu wydarzenie w Polsce dedykowane branży HoReCa. Naszą rolą jest
nadanie mu godnej oprawy i zapewnienie odpowiednich warunków, zarówno wystawcom, jak i gościom. Tak będzie i tym razem w Ptak Warsaw Expo - stwierdziła Urszula Potęga, prezes MT Targi Polska.
Przyszłoroczne 23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro odbędą się równolegle z 12. edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. W tym roku w imprezach wzięło udział blisko 300 wystawców z 20 krajów i 20.000 zwiedzających. Przedstawiciele branży gastronomicznej i hotelarskiej zapoznali się z najnowszymi trendami rynkowymi oraz wzięli udział w interesujących szkoleniach. Dodatkową atrakcję stanowiły konkursy kulinarne organizowane przez znanych i cenionych szefów kuchni, liczne degustacje oraz bogata oferta wydarzeń towarzyszących.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Cel: Innowacje, Technologie i Zrównoważony Rozwój w
Dział targi, konferencje, workshop:
Starsze aktualności:
Śmierć trójki Polaków na
Accor pokazuje trendy w rezerwacjach na
Ecco Travel rozpoczyna WIELKĄ
Na ferie wyjedzie więcej
ECTAA ogłosiła Preferowany Kierunek Podroży na rok
POT: Ponad połowa Polaków wyjedzie gdzieś w
Kraków wśród wybranych przez
Które paszporty są
TSUE: Tożsamość płciowa klienta nie należy do danych niezbędnych do zakupu
Rusza najdłuższe połączenie lotnicze świata
Bułgaria zapowiada wsparcie dla organizatorów turystyki
Nowy członek zarządu PKS Polonus
Komisja Europejska chce wydłużenia ograniczeń podróży
Otworzono największą podwodną restaurację
Gdzie Polacy wybierają się na urlop egzotyczny?
Radisson otworzy nowy hotel w Gdańsku
jakas masakra z tymi centrami i itaka ze dała przyzwolenie
Brytyjski przewoźnik został sprzedany
Trzy hotele z PHH dołączą do sieci Best Western
123 kierunki w nowym rozkładzie z Pyrzowic
Jeśli pasażer sam załatwi sobie lot zastępczy, może nie dostać odszkodowania za opóźnienie
Urlop.pl zaprasza nowych i obecnych partnerów na spotkanie
ULC: pierwszy kwartał roku porównywalny do czasów sprzed pandemii
