Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Szukamy pilota na 05.12 Gniezno-Bydgoszcz
- Specjalista ds. turystyki
- PRODUCT MANAGER/ FRONT OFFICE REPRESENTATIVE
- Itaka Toruń- G. Copernicus - doradca ds....
- Zainwestuje w biznes braza turystyczna
- pilotaż Kraków 10.12-12.12.2025
- Touroperator PRIMA HOLIDAY poszukuje pracownika
- Praktykant - obozy sportowe Hiszpania
- Specjalista ds. turystyki WAKACJE.PL Zduńska Wola
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
Kurt Scheller w Pałacowej
W niedzielę 27 stycznia 2013 r. o godz. 15:00 w Restauracji Pałacowej Hotelu Anders w Starych Jabłonkach odbędzie się III wydarzenie z cyklu Wine&Food Day. Tym razem gościem Dariusza Strucińskiego, Szefa Kuchni Hotelu Anders, będzie Kurt Scheller, dyplomowany mistrz sztuki kulinarnej.
Kurt Scheller to laureat wielu prestiżowych nagród kulinarnych, a także członek i założyciel polskich i zagranicznych organizacji kulinarnych. Od roku 2002 prowadzi on również, sygnowaną własnym nazwiskiem, Akademię sztuki kulinarnej. Telewidzom znany jest m.in. z programu pt. "Alfabet kulinarny Kurta Schellera", który emitowany był w telewizji Polsat. W roku 2012 był on także gościem specjalnym w programie MasterChef.
W menu III odsłony Wine&Food Day znajdą się: pralina z kaszanki z bukietem sałat (przystawka), zupa krem z pietruszki, rolada z pstrąga i łososia na gulaszu z kaszy jęczmiennej (danie główne), a na deser piwny tort z sosem malinowym.
Cena za uczestnictwo osoby dorosłej w tym wydarzeniu to 70 zł, dla dzieci w wieku 4-12 lat - 30 zł, a dla dzieci do lat 3 uczestnictwo jest bezpłatne. Dodatkowo, dla najmłodszych uczestników przewidziano również zabawy z animatorką. W cenie znajduje się menu, a także degustacja specjalnie dobranych win.
Aby wziąć udział w Wine&Food Day, należy dokonać rezerwacji telefonicznej lub mailowej do 25 stycznia 2013 r.
Dotychczasowe spotkania w ramach Wine&Food Day w Hotelu Anders odbywały się w październiku i listopadzie 2012 roku i utrzymane były w stylu włoskim. Gościem Dariusza Strucińskiego w obu poprzednich edycjach był Marco Ghia, kucharz z Sycylii.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Cel: Innowacje, Technologie i Zrównoważony Rozwój w
Dział targi, konferencje, workshop:
Dział centra informacji i promocji:
Które miasta powinny się
Poznań rusza z promocją na jesień i
Andaluzja chce więcej
Starsze aktualności:
Śmierć trójki Polaków na
Accor pokazuje trendy w rezerwacjach na
Ecco Travel rozpoczyna WIELKĄ
Na ferie wyjedzie więcej
ECTAA ogłosiła Preferowany Kierunek Podroży na rok
POT: Ponad połowa Polaków wyjedzie gdzieś w
Kraków wśród wybranych przez
Które paszporty są
TSUE: Tożsamość płciowa klienta nie należy do danych niezbędnych do zakupu
OLT Express dobił polskie lotniska?
Best Western zadomawia się na polskim rynku
Zima na Wyspach Kanaryjskich z Rainbow Tours
Agencie nie bój się płatności kartą!
Exim Tours rozpoczyna sprzedaż rejsów
NET HOLIDAY - odpowiedź na komunikat OSAT
Aresztowano porywacza samolotu
Jakie bilety będą honorowane w pociągach na Okęcie
Pasażerowie ułożą wspólnie z PKP Intercity rozkład jazdy?
"Między dawnymi a nowymi czasy"
Warszawa: Dworzec widmo. Gdzie te autobusy?
IV Salon Turystyki i Wypoczynku w Bydgoszczy już w kwietniu
Hotel w Monako zostanie odmieniony ręką Karla Lagerfelda
Emirates sponsoruje Real Madryt
współpraca agnecyjna z Rudol Reisen?
Rejsy morskie - Amsterdam, Irlandia, Szkocja, Norwegia, Islandia
