Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Konsultant ds. turystyki
- Gdańsk Biuro Podróży w CH zatrudni studenta
- Specjalista/tka ds. turystki - Manager biura
- praca w biurze podróży
- Kraków - pracownik biura podróży poszukiwany
- Pilot sezonie zimowym
- Przewodnik Ołomuniec 7.10.2023
- Gdańsk - Sun Way Travel
- Praca w Krakowie - PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. turystyki Rainbow Tours Tarnów

Zobacz także
WTTC: turystyka zbliża się do poziomów sprzed pandemii
Czym zajmowała się POT w ubiegłym roku?
Bośnia i Hercegowina promowały się na Tragach
Czy turystyka cieszyła się powodzeniem w Black Week?
Poznań po raz 16 gospodarzem Festiwalu Dobrego Smaku
W co spakować się w podróż - walizkę czy plecak? Podpowiadamy!
Zbliżają się targi Wypoczynek i Toruński Festiwal Smaku
W dniach 24 - 25 marca 2018 roku w Centrum Targowym "PARK" w Toruniu przy ul. Szosa Bydgoska 3 po raz VIII odbędą się Targi Turystyczne Wypoczynek 2018, których organizatorem jest Urbitor Sp. z o.o.
Na targach zaprezentują się miasta i regiony turystyczne, touroperatorzy, biura turystyczne, uzdrowiska, hotele, pensjonaty, gospodarstwa agroturystyczne, czy organizatorzy aktywnego wypoczynku.
Goście, którzy odwiedzą Centrum Targowe PARK będą mieli okazję zapoznać się z ofertą turystyki krajoznawczej - odkryć nieznane dotąd regiony w Polsce i nie tylko. Podczas VIII edycji Targów Turystycznych Wypoczynek nie zabraknie także prezentacji aktywnych form spędzania czasu wolnego - zarówno na łonie natury, jak i podczas urlopu w ekskluzywnym hotelu.
Równolegle, podczas targów odbędzie się Toruński Festiwal Smaków, stanowiący okazję do prezentacji oferty przez producentów tradycyjnej i ekologicznej żywności. Udział w imprezie wezmą producenci ekologicznego pieczywa, wędlin, serów, nalewek, miodów pitnych, win, przetworów i potraw regionalnych.
Kolejna edycja Toruńskiego Festiwalu Smaków organizowana podczas Targów Turystycznych Wypoczynek 2018 będzie pod patronatem merytorycznym profesora Jarosława Dumanowskiego. Tegorocznym tematem wydarzenia kulinarnego będzie "Stare i nowe. Tradycja i nowoczesność w kuchni polskiej". Będzie można dowiedzieć się co tak naprawdę jest w naszym jedzeniu nowoczesne, a co tradycyjne? Kucharze i historycy przypomną zapomniane produkty, dawne smaki i receptury oraz poznamy jak obecnie są wykorzystywane w kuchni najnowsze techniki i zdobycze nauki. Zaproszeni Goście - mistrzowie kuchni oraz badacze z Centrum Dziedzictwa Kulinarnego Uniwersytety Mikołaja Kopernika opowiedzą o kulinarnych modach i tradycjach. Jak co roku, dla odwiedzających odbędą się pokazy, konkursy, seria degustacji i spotkań a także nie zabraknie atrakcji i zajęć dla najmłodszych.
Komentarze
Tagi:
Dział biura turystyczne:
Wracają kontrole na granicy ze
Dział targi, konferencje, workshop:
Silesia Convention Bureau dołącza do
Jubileuszowe Germany Travel Mart za
Turcja będzie gospodarzem Konferencji Turystyki
Targi wracają do warszawskiego Pałacu Kultury i
Zaproszenie największe targi turystyki przyjazdowej w
Starsze aktualności:
Czy Polaków stać na
Workation - czy może pomóc
Jak przedłużyć ważność bonu turystycznego? Sprytny
Orient Express La Dolce Vita rozpocznie rezerwacje 6
Ecco Holiday świętuje 20-lecie
Poszukiwacze słońca wybierają
FlixBus przetestuje wodorowe autobusy dalekobieżne
Przywrócenie turystyki daje nadzieję milionom ludzi
Znamy zwycięzców Profit Hotel Awards 2017
Polacy wjadą na Cypr bez testów
ITD rozpoczyna wzmożone kontrole autokarów
Orbis otwiera pierwszą patronacką salę AccorHotels
Koniec wakacji poprawił wyniki hoteli
Start promocji kolejnego weekendu za pół ceny
Czy turystom należy się odszkodowanie za zmianę terminu wycieczek lokalnych?
Targi TT Warsaw potwierdziły swoją pozycję?
Nowy Sekretarz Generalny UNWTO
Pasażerka domagała się zadośćuczynienia za odwołany lot
Najpopularniejsze wśród Polaków kierunki nieco tańsze niż przed tygodniem
Tajlandia: kolejne trzy miejsca ponownie dostępne dla turystów
Będą edukować z zakresu prawa turystycznego
Pandemia zmieniła trendy w turystyce w Gdańsku
POT: większość Polaków będzie wypoczywać w kraju
Roczna dynamika sprzedaży wycieczek chwilowo pod kreską
Nowy szlak kulinarny w Poznaniu
Startuje przebudowa terminalu B w Katowice Airport
Exim dzwoni do klientów z ofertami