Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
Promocja kuchni amerykańskiej
Poznański pub SomePlace Else wprowadza nową propozycję dla wszystkich, którzy chcą spróbować prawdziwych rarytasów kuchni amerykańskiej.
Kuchnia amerykańska kojarzy się w Polsce przede wszystkim z hamburgerami, popcornem oraz frytkami, a szefowie kuchni SomePlace Else chcą pokazać, że w tej kuchni można znaleźć jeszcze wiele innych interesujących dań m.in. ogromne i wyśmienite steki.
W karcie znajdą się między innymi:
- T - bone Steak - polędwica i rostbef wołowy - 52 PLN
- New York Steak - rostbef wołowy - 38 PLN
- Rib Eye Steak - antrykot - 42 PLN
- Sirloin Steak - polędwica wołowa - 55 PLN
- Schab wieprzowy z kością - 32 PLN
- Polędwica cielęca - 69 PLN
Każdy stek podawany jest z 4 sosami: J.D. Tennessee Whiskey, BBQ, śmietanowo-pieprzowy oraz cheddar.
Dla tych osób, które nie będą mieli okazji wybrać się w najbliższym czasie na wycieczkę po Stanach wizyta w SomePlace Else może być przynajmniej wyprawą kulinarną, gdzie można skosztować i zachwycać się smakiem wołowiny oraz innymi propozycjami kuchni amerykańskiej.
Oprócz steków nie może zabraknąć również ogromnego amerykańskiego hamburgera czyli 2 grillowanych porcji mięsa wołowego zapieczonych z serem gouda oraz chrupiącym bekonem i plastrami pomidora.
Na specjały kuchni amerykańskiej oraz ogromne koktajle SomePlace Else zaprasza codziennie od godziny 17:00, a w niedziele od 12:00.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Starsze aktualności:
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
Grupa TUI w drugim kwartale zanotowała 20% wzrost
TOPR ostrzega - trudne warunki w Tatrach!
Nielegalna zmowa British Airways i Virgin Atlantic
Wydawnictwa turystyczne w Świętokrzyskiem
Sopot: Luksusowy hotel, nowoczesne sale konferencyjne i 2000 m² SPA w jednym obiekcie!
Mniejsze środki na promocję Wrocławia w 2010 r.
Otwarto pierwszą polską restaurację w Doncaster
Zamiast opłaty klimatycznej - wyższa, opłata uzdrowiskowa
Decyzja w sprawie centrum obsługi turystów przy muzeum Auschwitz została uchylona
Przywrócono ruch na autostradzie A4
Analitycy KBCS obniżyli rekomendację dla akcji Orbis
