Subskrypcja



Szukaj





Nowe menu Aquarelle - steki na pierwszym miejscu

W restauracji Aquarelle, która ma siedzibę w hotelu Radisson SAS we Wrocławiu może pochwalić się nowym menu, w którym główną role odgrywać będą soczyste steki.


Na taki pomysł wpadł Piotr Lisiewski, który pełni funkcję szefa kuchni w hotelu Radisson SAS. Steki mają być wykonywane z najwyższej jakości kruchego mięsa wraz z dodatkami. W menu można znaleźć między innymi:

• stek z udźca jagnięcego z zapiekanymi warzywami i borowikami w śmietanie
• stek z rostbefu argentyńskiego z pierożkami faszerowanymi serem gorgonzola i sosem ziołowym
• stek z oryginalnej wołowiny argentyńskiej marynowany w siedmiu ziołach z grillowanym serem
• wyśmienity T-BoneSteak z irlandzkiej wołowiny z dodatkiem sosu kurkowego i grillowanymi warzywami

Ceny tych wyśmienitych dań rozpoczynają się od 69 złotych.




Komentarze


(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(podaj jeśli chcesz być powiadamiany o nowych wypowiedziach w tym wątku, Twój e-mail nie jest ujawniany publicznie, ani nikomu udostępniany)



Tagi:


Komentarze:

Nowe menu w restauracji Aquarelle [2008-08-31 10:18 78.8.4.*]
Ceny istotnie nawet 6 gwiazdkowe, ale poplamiony obrys, wytarte sztućce, do sałaty dodają gotowe grzanki z Mamuta, do lodów zamiast śmietany paskudztwo ze sprayu, porcje - w przypadku ryb i sałat mikroskopijne. Do sałaty z krewetkami "krewetki coctailowe". Całkowicie pusta w porze obiadowej w sobotę sala, świadczy o właściwej ocenie klientów odpowiedz »





Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij