Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. sprzedaży - część etatu/ cały etat
- Rezydent turystyczny / Rezydentka turystyczna
- Specjalista ds. turystyki - praca hybrydowa
- obsługa punktu gastronomicznego
- Domki capsułowe całoroczne i inne
- Specjalista ds. turystyki / Ole Travel Wrocław
- Specjalista ds.sprzedaży turystyki Aktywnej-...
- Pilot - Włochy
- Doradca Klienta
- Specjalista ds. turystyki - Salon firmowy Coral...


Zobacz także
Czy hotele powinny mieć stacje ładowania?
Nowy hotel Radisson Hotel Group w Polsce
Renesans gastronomii na Pomorzu Zachodnim
Nowe gwiazdki Michelin w Polsce
PIG: Miało być wsparcie dla turystyki i gastronomii, a jest miesiąc milczenia
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci Marriott
Nowe menu w restauracjach Qubus Hotel
Już 28. czerwca restauracje sieci Qubus Hotel zaprezentują nowe menu przygotowane specjalnie z myślą o ciepłych, letnich miesiącach. Szefowie Kuchni przygotowali ucztę smaków, tworząc dania z sezonowych składników.
"Zapraszamy na letnie kulinarne inspiracje, oparte w dużym stopniu na lekkich wakacyjnych propozycjach takich jak, sałatka z sandaczem w migdałach, pieczona kaczka w postaci delikatnej tarty z dodatkiem fig, czy egzotycznego kurczaka w sosie satay." mówi Michał Ogórek Główny Specjalista ds. Gastronomii sieci Qubus Hotel.
W menu znajdą się również potrawy wegetariańskie. Na Gości restauracji czeka letnia zupa z zielonego ogórka i marakuja w dwóch odsłonach- delikatna Panna Cotta i Parfait. Orzeźwiającą propozycją w gorące dni będą świeżo wyciśnięte soki z cytrusowych owoców.
Restauracje Qubus Hotel nie zapomniały również o najmłodszych Gościach, przygotowując dla dzieci specjalne menu, w którym znajdą się m.in. kremowa zupa pomidorowa, polędwiczki drobiowe podawane z frytkami i delikatne gnocchi z indykiem.
Nowa karta to również propozycje dla osób uwielbiających słodkości i ekskluzywne alkohole. "W menu zaproponujemy kuszące ciasta i desery. Poszerzyliśmy również kartę win, dodając do niej wyselekcjonowane trunki pochodzące z francuskiej Langwedocji." uzupełnia Joanna Łuczyńska-Reczek Główny Specjalista ds. Restauracji w sieci Qubus Hotel.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Gastronomia się będzie zmieniać - pomogą drony i
Ferie zimowe nie były w pełni
Dział centra informacji i promocji:
Polska na Maderze 4-tym rynkiem
Konferencja Nowe Trendy w Turystyce już za 10
Jak Kraków przepalał
Starsze aktualności:
NIK wątpi w jakość wsparcia
Wybrano najlepsze linie lotnicze w
Polska destynacją dla
Decyzja o pomocy dla Condora
ITAKA kończy współpracę z największym
Odczuwalny wzrost cen na
Igrzyska stworzą dodatkowy rynek najmu
KE wydaje zgodę na dofinansowanie narodowego
Jak można wykorzystać sztuczną inteligencję w
ECTAA wybrała preferowany kierunek podróży na 2025
eSky reklamuje się, że taniej niż u
Lista touroperatorów, którzy posiadają wysokie gwarancje
Turyści OK Services zorganizowali pikietę
Doskonalenie Kadry Szkół Zawodowych z Branży HoReCa
Hotel z Polski wśród najlepszych