Ogłoszenia
Ogłoszenia
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- SPECJALISTA DS ORGANIZACJI imprez turystycznych
- JUNIOR PRODUCT MANAGER Kraków, hybrydowo, zdalnie
- ORIENT TRAVEL - PRACOWNIK DZIAŁU AGENCYJNEGO
- Kierownik biura agencyjnego, Warszawa Bemowo
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista / tka ds. organizacji imprez...
- Specjalista ds. Turystyki - Pruszcz Gdański/Gdańsk
- BP ITAKA - ŁÓDŹ - Specjalista ds....
- Biuro Misja Travel szuka pilotów
![](/plk/dodaj_ogloszenie_yellow.gif)
![Qubus Hotel, hotel, Specjalista ds. Gastronomii, Panna Cotta, Parfait, frytki, gnocchi, miesiąc, szef kuchni, zielony ogórek, marakuja, goście hotelowi, menu, Langwedocji, satay, restauracja, potrawy wegetariańskie](https://turinfo.pl/zdjecia/32000_aktzdj_akt_33219_12463.jpg)
Zobacz także
Bydgoski hotel wchodzi pod skrzydła Qubus Hotel
Termy Karkonosze Resort & Spa przyjmuje pierwszych gości
Renesans gastronomii na Pomorzu Zachodnim
Nowe gwiazdki Michelin w Polsce
PIG: Miało być wsparcie dla turystyki i gastronomii, a jest miesiąc milczenia
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci Marriott
Nowe menu w restauracjach Qubus Hotel
Już 28. czerwca restauracje sieci Qubus Hotel zaprezentują nowe menu przygotowane specjalnie z myślą o ciepłych, letnich miesiącach. Szefowie Kuchni przygotowali ucztę smaków, tworząc dania z sezonowych składników.
"Zapraszamy na letnie kulinarne inspiracje, oparte w dużym stopniu na lekkich wakacyjnych propozycjach takich jak, sałatka z sandaczem w migdałach, pieczona kaczka w postaci delikatnej tarty z dodatkiem fig, czy egzotycznego kurczaka w sosie satay." mówi Michał Ogórek Główny Specjalista ds. Gastronomii sieci Qubus Hotel.
W menu znajdą się również potrawy wegetariańskie. Na Gości restauracji czeka letnia zupa z zielonego ogórka i marakuja w dwóch odsłonach- delikatna Panna Cotta i Parfait. Orzeźwiającą propozycją w gorące dni będą świeżo wyciśnięte soki z cytrusowych owoców.
Restauracje Qubus Hotel nie zapomniały również o najmłodszych Gościach, przygotowując dla dzieci specjalne menu, w którym znajdą się m.in. kremowa zupa pomidorowa, polędwiczki drobiowe podawane z frytkami i delikatne gnocchi z indykiem.
Nowa karta to również propozycje dla osób uwielbiających słodkości i ekskluzywne alkohole. "W menu zaproponujemy kuszące ciasta i desery. Poszerzyliśmy również kartę win, dodając do niej wyselekcjonowane trunki pochodzące z francuskiej Langwedocji." uzupełnia Joanna Łuczyńska-Reczek Główny Specjalista ds. Restauracji w sieci Qubus Hotel.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Renesans gastronomii na Pomorzu
Kraków powołał nocnego
Rosną przychody greckich firm
Dział centra informacji i promocji:
Wielkopolska stawia na
Kopenhaga z gratisami dla
Starsze aktualności:
POT ponownie chce nagrodzić najlepsze
Grupa eSky liderem w Grecji i na
Coraz więcej rezerwacji dokonywanych za pośrednictwem
Wracają kontrole na granicy ze
Enter Air - wzrost przychodów i
Trybunał Sprawiedliwości rozpatrzył skargę
JW Construction patrzy z optymizmem na rynek
Lista touroperatorów, którzy posiadają wysokie gwarancje
Turyści OK Services zorganizowali pikietę
Doskonalenie Kadry Szkół Zawodowych z Branży HoReCa
Hotel z Polski wśród najlepszych