Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Nomade - Specjalista ds. wsparcia sprzedaży
- Animator w klubie dla dzieci - Cypr Północny
- REZYDENT NA MAJORCE
- REZYDENT NA COSTA DEL SOL
- Specjalista ds. organizacji i rozliczeń imprez...
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
Otwarcie nowego polskiego lotniska coraz bliżej
Port lotniczy w Świdniku uzyskał od Wojewódzkiego Inspektora Nadzoru Budowlanego w Lublinie pozwolenie na użytkowanie. Na 17 grudnia 2012 roku zaplanowano pierwszy rejs.
Pasażerowie będą mogli polecieć z lotniska w Świdniku między innymi do Londynu (Stansted) i Dublina z irlandzkimi liniami lotniczymi Ryanair. Z kolei Wizz Air rozpocznie rejsy 18 grudnia. Podróżni dotrą korzystając z jego usług do Londynu i Oslo (Sandefjord Torp).
Terminal pasażerski jest już prawie gotowy. Prace budowlane na terenie lotniska również są na finiszu.
Lotnisko w Świdniku zostało przystosowane do obsługi 1 mln pasażerów rocznie. Pasażerowie mają docierać z centrum Lublina do portu w 15 minut.
Komentarze
Tagi:
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
Oficjalny start sezonu
Zmiana sekretarza generalnego Światowej Organizacji
Dział dla turystów:
Gdzie Polacy polecą sami na Święta i Nowy
FlixBus: Polacy chcą podróżować na
Jak sprzedają się przyszłoroczne oferty w
Turystyka potrzebuje od państwa wsparcia, a nie przejmowania roli
Starsze aktualności:
Raport o podróżach Polaków w
Narodowy Program Wsparcia dla Przemysłu Spotkań
WTTC: Turyści mówią o zrównoważonej turystyce, ale co
Coolcation nie tylko w
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
Tatry przedmiotem rozmów Grupy Wyszehradzkiej
Linie lotnicze chcą się rozwijać na polskim rynku
Ile zarobił Rainbow Tours w 2014 roku?
Przydatny sklep z materiałami o tematyce geograficznej
Rusza budowa nowego hotelu w Krakowie
Atena z Oświęcimia - a jednak bankructwo?
Jakie trendy obowiązują w cateringu?
