Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Nomade - Specjalista ds. wsparcia sprzedaży
- Animator w klubie dla dzieci - Cypr Północny
- REZYDENT NA MAJORCE
- REZYDENT NA COSTA DEL SOL
- Specjalista ds. organizacji i rozliczeń imprez...
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
Targi FOOD-to-GO już w lutym
W dniach 7-8 luty, w Hali AWFiS w Gdańsku odbędą się targi FOOD-to-GO dedykowane zarówno dużej jak i małej gastronomii. Impreza jest wspaniałą okazją do wymiany doświadczeń z zakresu branży. Spotkanie dostarczy nam na pewno wielu inspiracji i pomysłów.
FOOD-to-GO to idealne miejsce, aby poznać nowinki z zakresu ofert sprzętu oraz wyposażenia dla gastronomii. Specjaliści zaprezentują, posłużą radą jak przygotować szybko i smacznie przekąski. Dla początkujących w kulinarnej branży szereg rad na temat rozwoju własnej firmy.
Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Od właścicieli restauracji poprzez pizzerie, bazy szybkiej obsługi po lodziarnie i catering. Szereg wystawców - usługodawców dla branży zaprezentuje cenne akcesoria, które mogą przydać się w prowadzeniu własnej działalności. Jak wiadomo dobry sprzęt to podstawa. Niezastąpieni są również dostawcy oferujący najświeższe i najszlachetniejsze wyroby.
Kawiarnie i lodziarnie powinny skorzystać na różnego rodzaju maszynach, mieszankach do lodów, kostkarkach, witrynach, czy uzdatniaczach wody. Dla restauracji, pizzerii, czy lunch barów szeroki wybór półproduktów, potraw regionalnych, piecy, umeblowania gastronomicznego, zmywarek, chłodziarek, akcesoriów kuchennych. Z kolei producenci talerzy, torebek, tacek papierowych, opakowań tłuszczo- i wodoodpornych również znajdą tutaj swoich potencjalnych klientów.
Zainteresowani powinni udać się na seminaria branżowe learnShops, po których nasza wiedza zakresu prowadzenia działalności gastronomicznej powinna się nieco polepszyć. W programie m.in. pokazy barmańskie, prezentacje z zakresu nowoczesnych kanałów sprzedaży w lokalach gastronomicznych, pokaz przyrządzania sushi przygotowanego przez Restaurację 77Sushi oraz pokaz najnowszych technologii gastronomicznych ułatwiających gotowanie.
Motywem przewodnim tegorocznej imprezy będą żywność regionalna oraz ryby.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział targi, konferencje, workshop:
Oficjalny start sezonu
Dział centra informacji i promocji:
W Polsce podróże są
a&o Hostels promuje turystykę młodzieżową w
Polska turystyka rośnie i będzie
Polacy wśród laureatów konkursu na najlepszy film
Wybrano najlepsze prace
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
Oficjalny start sezonu
Zmiana sekretarza generalnego Światowej Organizacji
Starsze aktualności:
Raport o podróżach Polaków w
Narodowy Program Wsparcia dla Przemysłu Spotkań
WTTC: Turyści mówią o zrównoważonej turystyce, ale co
Coolcation nie tylko w
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
Czym lepiej płacić za granicą?
Jak dotrzeć do europejskich parków rozrywki?
Warsztaty turystyki przyjazdowej
Mniej turystów niż przed rokiem
Upadki biur podróży. Kto zawinił?
Bollywood na krakowskim dworcu
Właściciele winnic gotowi na turystów
Czy jedna z najsłynniejszych turystycznych atrakcji zniknie?
10 najbardziej imprezowych hoteli
Upada biuro podróży - kto za to zapłaci?
Rio de Janeiro - czy turyści mogą czuć się bezpiecznie?
Narciarski tydzień w słonecznych Alpach!
