TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Wiosenne specjały w restauracjach Marriottu

Pełnia wiosny i przedsionek lata w restauracjach hotelu Marriott to bogactwo smaków w daniach skomponowanych przede wszystkim z sezonowych produktów.


Parmizzano’s
W kwietniu wśród dań głównych w restauracji Parmizzano’s na szczególną uwagę zasługują szparagi. Te warzywa są cenione ze względu na walory smakowe i lekkostrawność. Sezon na nie trwa zaledwie kilka tygodni. Warto więc go wykorzystać, a propozycje szefa kuchni na pewno dogodzą nawet królewskim podniebieniom. Lokal zaprasza także na "Niedzielne Smakowanie": w każdą niedzielę, od 13:00 do 16:00, w cenie 195 złotych od osoby, można delektować się świeżo przyrządzanymi daniami, makaronami z włoskiego bufetu oraz darmowym czerwonym i białym winem.

Champions Sports Bar
W kwietniowej ofercie lokalu uwagę zwracają mięsa, a wśród nich szczególnie sznycel wiedeński. W maju i czerwcu natomiast pojawią się w karcie dania meksykańskie. Serwowane do nich będą dwie Margarity w cenie jednej.

Lilla Weneda
Na niedzielne brunche od godziny 12:00 do 16:30 zaprasza restauracja Lilla Weneda. W kwietniu będzie można skosztować w niej hiszpańskich potraw, takich jak: paella, chorizo czy gazpacho. Dzieci do lat 6 wchodzą za darmo. W świąteczną niedzielę i poniedziałek (czyli
24 i 25 kwietnia) restauracja organizuje specjalny Brunch Wielkanocny z wieloma atrakcjami dla najmłodszych.
Lilla Weneda ma również ofertę związaną z organizacją przyjęcia komunijnego. Wykwintna kuchnia i profesjonalna obsługa zapewnią niepowtarzalną atmosferę tego wyjątkowego wydarzenia.

ChopstiX
Przez cały kwiecień restauracja ChopstiX proponuje skomponowanie własnego zestawu sushi w cenie 79 złotych. Kieliszek wina śliwkowego - do zestawu gratis. W maju i w czerwcu, od poniedziałku do soboty, w godzinach 17:00 - 20:00 trwać będą Happy Sushi Hours. Warto wtedy spróbować nowych specjałów z Tajlandii, Wietnamu i Filipin, a maki miesiąca będą kosztować jedynie 25 złotych.

Wciąż też trwa w Champions promocja najdłuższych Happy Hours. Skorzystać z niej można w każdą niedzielę od godziny 11:00 do poniedziałku do godziny 24:00 oraz od wtorku do soboty w godzinach 16:00 - 18:00. W tym czasie piwo Żywiec kosztuje połowę mniej - tylko 7 złotych. Promocja nie obowiązuje podczas relacji z dużych imprez sportowych.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
wiosenne specjały w restauracjach restauracje Marriott hotele szparagi sznycel wiedeński Parmizzano’ s Champions Sports Bar Lilla Weneda ChopstiX




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję