TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Klienci Funclubu czytają

"Royal Class" to nowy magazyn, który od maja dostępny jest na pokładach autokarów Biura Podróży Funclub. Kwartalnik został wydany w nakładzie 10 tys. egzemplarzy, liczy 72 strony w formacie 205 x 297 mm. Wypełniają go artykuły o podróżach, kulturze oraz trendach.


Redaktorem naczelnym "Royal Class"jest Magda Iwanowska-Regulska. Zespół redakcyjny tworzą autorytety z różnych dziedzin, w tym Prezes Zarządu Biura Podróży Funclub -Piotr Sućko,Manager kierunku hiszpańskiego - Dominika Żarkowska, Manager kierunku chorwackiego Agata Ravlic, Manager kierunku bułgarskiego -Magdalena Tekla. Za projekt graficzny pisma odpowiedzialny jest Bartosz Pussak.

W pierwszym numerze znalazł się wywiad z Henryką Krzywonos, która współpracując z Biurem Podróży Funclub, spełnia wakacyjne marzenia najbardziej potrzebujących dzieci. Miłośników telewizyjnego programu muzycznego X Factor z pewnością zainteresuje wywiad z Grzegorzem
Hyży - uczestnikiem konkursu. "Royal Class" to także reportaże z podróży Piotra Sućko - Prezesa Zarządu Biura Podróży Funclub. W piśmie nie zabrakło również porad kosmetologicznych i fryzjerskich oraz spisu lektur, po które warto sięgnąć w czasie urlopu.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Biuro Podróży Funclub magazyn pokładowy Royal Class touroperator czasopismo Dominika Żarkowska Manager kierunku chorwackiego Agata Ravlic Manager kierunku bułgarskiego Magdalena Tekla współpraca kierunek hiszpański telewizja X Factor Piotr Sućko Bartosz Pussak Iwanowska-Regulska urlop




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję