TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter




Forum grupa: Gastronomia

Prawdziwy oscypek przejdzie do historii?

Data wysłania: 2007-10-20 14:31 Autor: Czytelnik IP automat

    • Produkcja oscypka 

      [2007-10-20 14:31 999.999.999.*]

      Jeżeli w bacówce nie ma pradu, wody bieżącej, łazienki/sanitariatu, to w jaki sposób bacowie utrzymują tam higienę osobistą i higienę produkcji?Jeżeli ktoś może to opisać to bardzo proszę, bo nie bardzo dodaje mi to apetytu.   odpowiedz »

      • Produkcja oscypka 

        [2010-04-07 20:28 109.95.144.*]

        glupi popierd..... mieszczuchu chory idioto nie jedz oscypkow tylko chemicznie modyfikowane w sterylnie czystym pomieszczeniu produkowane   odpowiedz »

    • Produkcja oscypka 

      [2008-01-21 08:21 83.29.64.*]

      Witam. Mam pytanie. Czy Unia Europejska nałożyła jakieś warunki do produkcji oscypka? Czy jest to wyrób regionalny i nie musi się stosować do wymogów UE?   odpowiedz »

      • Produkcja oscypka 

        [2009-09-06 18:38 79.185.80.*]

        podaicie pszepis na wyrób oscypka tak dla siebie.   odpowiedz »

    • Prawdziwy oscypek przejdzie do historii? 

      [2010-04-08 19:26 77.113.53.*]

      Niestety tradycyjny przepis na oscypka dalej pozostaje poza naszym zasiegiem,znaja go tylko górale i dlatego jego smak jest wręcz magiczny.

      www.gastro-centrum.pl - wyposażamy zaplecza kuchenne w hotelach, restauracjach, pizzeriach itp   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję