Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukuję pilotów na wyjazdy krajowe/zagraniczne
- Ostatnie rezydentury w Sun & Fun Holidays 2024
- PILOT na Chorwacje 20-26.05 grupa szkolna z...
- Rezydent w Bułgarii
- Konsultant ds. podróży służbowych
- Specjalista ds. turystyki Warszawa
- Specjalista ds. Czarterów
- Koordynator rejsów czarterowych
- Obsługa klienta w biurze podróży
- Specjalista ds. Sprzedaży
Kontakt
Łukasz Odziewa l.odziewa@tur-info.pl |
Korespondencję prosimy kierować na adres:
Grupa STBI Sp. z o.o.
30-619 Kraków
ul. Gołaśka 5/20
tel. +48 513 439 432
Rachunek bankowy (PLN):
mBank SA 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK IBAN: PL 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
Chcą Państwo przekazać informacje o swojej firmie?
Zapraszamy do naszego Centrum Informacji Prasowych
Przetwarzanie danych osobowych
Administratorem Danych Osobowych jest Grupa STBI Sp. z o.o., ul. Gołaśka 5/20, 30-619 Kraków - kontakt elektroniczny administrator@tur-info.pl.
Pełne informacje o przetwarzaniu danych znajdziecie Państwo w Polityce prywatności i przetwarzania danych osobowych
Kaczyński o budowie Centralnego Portu Lotniczego: Polska nie powinna być prowincją
SAS zwiększy liczbę połączeń między Krakowem a Kopenhagą
Nowe połączenie z lubelskiego lotniska
Jakie wyniki osiągnął Rainbow w grudniu 2015 roku?
W lipcu odnotowano duży spadek średniej ceny pokojonocy
Polacy nie chcą jeździć do Tunezji na własną rękę?
Armatorzy zainaugurowali sezon turystyczny w Puerto de Barcelona
Niepokoje na świecie osłabiły zainteresowanie turystyką?
MSZ ostrzega przed podróżą do Jordanii
Rynek HoReCa w Polsce będzie się rozwijał
Komisja Europejska sprawdzi czy touroperatorzy nie dyskryminują klientów
Biuro podróży ogłasza niewypłacalność
Jakie nowości znalazły się w ofercie egzotycznej biur podróży?
Golden Tulip podnosi komfort podróży biznesowych
Jak kształtowały się ceny pokojonocy w styczniu?
We Wrocławiu powstanie centrum obsługi technicznej samolotów Ryanair
Najlepsi bariści Starbucks będą rywalizować w Warszawie
Polacy częściej korzystają ze świątecznego cateringu