Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
- Specjalista ds turystyki Katowice
- Sprzedawca produktu turystycznego
- Sprzedawca usług turystycznych
Otworzono największą podwodną restaurację
20 marca 2019 roku została otwarta pierwsza w Europie i zarazem największa na świecie podwodna restauracja.
W południowej Norwegii w Lindesnes na wysokości pięciu i pół metra poniżej poziomu morza gości przyjmuje restauracja "Under", w której można zjeść posiłek i równocześnie podziwiać morski ekosystem.
Obiekt zyskał już ponad 7000 rezerwacji. Kolejni goście będą mogli bukować stoliki dopiero od października - wszystkie wcześniejsze terminy są zajęte, a odwiedzający mogą jedynie wpisać się na listę oczekujących.
Na wszystkich gości czeka jeden zestaw menu degustacyjnego, które składa się z sezonowych, lokalnych składników i owoców morza. Koszt uczty to 2 250 koron norweskich, czyli około 1000 złotych - nie licząc napojów. Szefem kuchni jest Nicolai Ellitsgaard Pedersen.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Nowy skład Rady Polskiej Organizacji Turystycznej
Jerozolima: kolejne zamieszki. Część miasta zamknięta dla turystów
Ilu pasażerów obsłużyły lotniska regionalne?
Premier zapowiedział plan odmrożenia gospodarki.
Niemiecka inwestycja na terenie Polski
jakas masakra z tymi centrami i itaka ze dała przyzwolenie
Gdzie Polacy wybierają się na urlop egzotyczny?
Radisson otworzy nowy hotel w Gdańsku
Maroko złagodziło zasady wjazdu
Oświadczenie OSAT-u w sprawie TUI Poland
Upały też mogą powodować odwołanie lotów
Świąteczne wyjazdy tańsze niż przed rokiem