Ogłoszenia
Ogłoszenia
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
- Specjalista ds. Turystyki w salonie ITAKA
Restaurant Week 2021
Dzięki znoszeniu restrykcji już niedługo odbędzie się wiosenny Restaurant Week.
Wydarzenie jest planowane na czerwiec (konkretnie 9-27 czerwca 2021) i ma wziąć z nim udział blisko 400 lokali z 14 regionów. W tym roku promocja odbywa się pod hasłem #IDŹ! Rezerwuj przeboje restauracji! Wesprzyj powrót restauracji. Popisowe trzydaniowe doświadczenia najlepszych Chefów w Polsce. Najlepsze stoliki ograniczone. Do zobaczenia przy stole!
Tegoroczny Restaurant Week będzie szczególny z kilku powodów. Festiwal ma za zadanie pomóc restauracjom odrodzić się po kilku miesiącach zamknięcia. Mamy nadzieję, że dzięki wsparciu wspaniałych Gości to się uda! Ponadto podczas wiosennej edycji Goście, poza utęsknioną atmosferą restauracji, doświadczą popisowych dań stworzonych w wiodących restauracjach. Festiwalowa edycja bestsellerowych dań będzie więc przede wszystkim przedstawieniem najlepszych restauracji w pigułce - tak, aby Goście prócz samej atmosfery restauracyjnej mogli poczuć również najchętniej wybierane smaki w restauracjach - przekazują Paweł Światczyński i Maciej Żakowski, organizatorzy Restaurant Week.
Pakiety są w stałej cenie 59zł niezależnie od miasta. Istnieje także możliwość nabycia pakietów w formie prezentu. Festiwal odbywa się formule #zerowaste, zgodnie z hasłem #SzanujJedzenie. Rezerwacje już trwają na !http://www.RestaurantWeek.pl
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Starsze aktualności:
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Ryanair planuje przewiezienie 20 mln
eSky zachęca do wczesnego planowania
MSiT chce 10 strategii dla
Papierowe przewodniki to nie przeżytki
Nowe obiekty na Liście Światowego Dziedzictwa
Turystyka medyczna coraz ważniejsza dla Turcji
KLM zapowiada zmiany podczas lotów międzykontynentalnych
Słabe oceny sezony wakacyjnego
Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia
Włoscy piloci Ryanair wypowiedzieli się w sprawie nowego układu pracy
SPRZEDAM KONTENER(PRZYCZEPA) GASTRONOMICZNA
Bułgaria 10 dni an miejscu z wyżywieniem za 888zł LAST 27.06
Biuro Usług Turystycznych BUT zaprasza do współpracy
Ruszyły globalne finały World Class
Branża gastronomiczna, piwowarska i handlowa przeciw sprzedaży alkoholu nieletnim
Stowarzyszenie Rzeczników Praw Pasażera krytykuje raport Komisji Europejskiej
Atrakcje turystyczne powiatu poznańskiego mogą wziąć udział w programie certyfikacji
Awaria systemów Lufthansy i powiązanych linii
Ukraińskie stowarzyszenie touroperatorów przyjęte do ECTAA
Parlament Europejski daje zielone światło dla unijnych certyfikatów szczepień
Łódź wyróżniona przez National Geographic Traveler
Hotele wracają do życia, ale czeka je długi proces
Skycop przeciwko strajkom w liniach lotniczych
