Subskrypcja

Subskrypcja

Szukaj

Szukaj



Marzec - miesiącem homara w restauracji The Oriental

W marcu w restauracji The Oriental w hotelu Sheraton Warsaw król skorupiaków wystąpi w roli głównej. Sunchai - szef kuchni restauracji przygotował orientalne wariacje na temat homara.


Od 2 do 31 marca w restauracji The Oriental potrwa festiwal dań z homara, którego degustować będzie można w wersji przyrządzonej na parze, grillu, pieczonego lub z woka.


W marcowym menu restauracji The Oriental znają się:

* Homar gotowany na parze z orientalnymi ziołami i sosem do wyboru: sojowo-czosnkowym, czosnkowym z chilli lub cytrynowym z chilli
* Homar grilowany z sosem czosnkowo-pieprzowym i smażonymi bok choy
* Homar pieczony z jogurtowym sosem curry
* Mięso homara smażone w woku z sosem ostrygowym z bok choy i czosnkiem

Menu homarowe dostępne będzie w cenie 189 zł za porcję, a rezerwacji można dokonać telefonicznie.




Komentarze


(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)



Tagi:




Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij