TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Czas pomyśleć o sezonie zimowym

Dużymi krokami zbliża się zimowy sezon turystyczny, którego podstawą są imprezy połączone z aktywnym wypoczynkiem - narciarstwem, snowboardem, itd. Dlatego wiele biur turystycznych zaczyna zastanawiać się, jak dotrzeć z ofertą do klienta indywidualnego - za pomocą bogato ilustrowanych katalogów, ulotek informacyjnych, czy też giełd i targów.


Krakowskie biura podróży mogą dotrzeć do klientów między innymi poprzez coroczną Zimową Giełdę Turystyczną Białe Szaleństwo, gdzie przez 2 dni biura mogą prezentować zainteresowanym swoją ofertę zimową. Giełda "Białe Szaleństwo" będzie otwarta dla turystów w sobotę 6-go listopada od 10.00 do 17.00, i w niedziele 7 listopada od 10.00-16.00 w Hali Sokoła przy ulicy Piłsudskiego 27.

Ubiegłoroczne "Białe Szaleństwo" zgromadziło blisko 40 wystawców prezentujących atrakcyjne oferty zimowego wypoczynku w kraju i za granicą oraz ponad 3000 odwiedzających.

W tym roku za stoisko giełdowe z wyposażeniem wystawcy zapłacą 650 PLN netto, za stoisko standardowe (4 metry kwadratowe) z wyposażeniem 1200 PLN netto. Do tego dochodzi 100 PLN obowiązkowej opłaty rejestracyjnej.

Organizator Grupa A-05 Sp. z o.o czeka na zgłoszenia firm-wystawców do 20 października 2004.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
oferty na zimowy wypoczynek zimowe imprezy wyjazdy ferie Zimowa Giełda Turystyczna Białe Szaleństwo w Krakowie zimowy sezon turystyczny oferta zimowa biur podróży turystycznych Kraków targi wystawa ekspozycja polskie stoisko giełdowe targowe Grupa A-05 czas katowice biura narciarska




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję