Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pilot wycieczek rowerowych
- REZYDENT TURYSTYCZNY REGO-BIS - SEZON 2024
- Animator Czasu Wolnego - Bułgaria
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- PRACOWNIK DZIAŁU CALL CENTER
- Pilot na Węgry
- Project Manager (Katowice)
- Specjalista ds. rezerwacji w jęz. polskim
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
Green Caffe Nero rośnie
Green Caffe Nero rozbudował swój lokal przy Placu Unii Lubelskiej 1 w Warszawie. Nowa, powiększona dwukrotnie i odnowiona kawiarnia już dzisiaj zaprasza klientów.
Wygodne fotele, żywe kolory, naturalne materiały i stare, oryginalne detale wystroju - elementy znane już i rozpoznawalne. Jak zwykle duży wybór znakomitych kaw i herbat, przygotowywane na miejscu kanapki na pieczywie na zakwasie oraz ciasta i ciasteczka z własnej piekarni.
Podobnie jak w czterech innych kawiarniach Green Caffe Nero zlokalizowanych na osi ul. Marszałkowskiej, w lokalu przy Placu Unii Lubelskiej eksponowana jest wystawa "Historia warszawskich kawiarni" z fotogramami przedstawiającymi kawiarniane życie stolicy od lat 20-tych XX wieku, po czasy współczesne.
Powiększony właśnie lokal był pierwszym zrealizowanym w nowym koncepcie, który powstał po połączeniu polskiej marki Green Coffee i międzynarodowej sieć Caffe Nero. Realizując swoje zapowiedzi, firma zamierza otworzyć jeszcze w październiku trzy nowe kawiarnie w Warszawie i ciągle poszukuje nowych lokali.
Green Caffe Nero powstała z połączenia Green Coffee - jednej z najbardziej znanych sieci kawiarni w Polsce z Caffe Nero - trzeciej sieci kawiarni na świecie, która posiada ponad 600 lokali w Wielkiej Brytanii, Turcji, Polsce na Środkowym Wschodzie. Obie organizacje połączyła pasja do kawy i świeżych, naturalnych produktów, oraz przekonanie o szczególnym znaczeniu baristów i atmosfery kawiarni jako miejsca wyjątkowego w przestrzeni miejskiej. Green Caffe Nero posiada obecnie 15 lokali w Warszawie i planuje szybki rozwój w najbliższych latach.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Elektroniczne faktury zaczną obowiązywać za 2
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dla turystów:
ECTAA wybrała preferowany kierunek podróży na 2025
Udany pierwszy kwartał w Porcie Lotniczym
Starsze aktualności:
Komisja Europejska przedłużyła możliwość pomocy dla małych portów
Oburzenie na ceny biletu na Wawel, ale czy
TSUE: Przewoźnik odpowiada za nienależyte udzielenie pierwszej
Ankieta KE dla
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
UEFA chwali organizację EURO 2012 w Polsce
Nowinki techniczne dla biur podróży
Konferencje gastronomiczne na targach
W restauracjach WOOK pragnienie gasi Pepsi
W Augustowie rodzi się śródlądowy gigant
Sklep z wędlinami i artykułami sypkimi dla branży HoReCa
Sekret długowieczności kryje się w serze
Ofensywa zakupowa linii lotniczych
Lotnisko Chopina rządzi... na Twitterze
Rozkład jazdy PKP Intercity: uwagi pasażerów w tysiącach
Turcja zapowiada ułatwienia wizowe dla Polaków
Best Reisen rozbudowuje dział współpracy z agentami