Ogłoszenia
Ogłoszenia
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- Poszukiwany pilot 05.06-07.06
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds turystyki
- Wychowawca kolonijny + ratownik
- Specjalista ds. rezerwacji hotelowych
- Pilot - Wiedeń 03-05.2024r.
- pilotaż Wiedeń - Kras Morawski
Da Grasso - franczyzobiorca sam zdecyduje o menu
Da Grasso Sp. z o.o., sieć pizzerii przygotowała specjalną promocję dla nowych Franczyzobiorców. Od 1 sierpnia została zniesiona opłata za przystąpienie do Sieci. Promocja potrwa do 1 listopada 2012 r.
Standardowo opłata wstępna (za przystąpienie do Sieci) wynosi 12 000 zł. Promocja związana jest z wprowadzeniem nowej, elastycznej oferty franczyzowej. Całe menu dostępne dla Franczyzobiorców (ponad 200 pozycji) zostało podzielone na pakiety stąd nazwa Oferta Pakietowa. Każdy z prowadzących lokal będzie mógł sam zdecydować, jakie potrawy chce włączyć do swojego menu. Podstawą jest oczywiście 75 rodzajów pizzy, z której słynie Da Grasso, ale decyzja o serwowaniu np. śniadań, deserów czy dań mięsnych leży po stronie Franczyzobiorców.
Oferta Pakietowa to wyjście naprzeciw potrzebom Franczyzobiorców. Pozwala na dostosowanie menu do potrzeb poszczególnych placówek, specyfiki rynków lokalnych, oferty konkurencji. Co równie ważne daje Franczyzobiorcom realny wpływ na wysokość comiesięcznych opłat franczyzowych. W pakiecie podstawowym (75 rodzajów pizzy, sałatki, przekąski, napoje) opłata miesięczna wyniesie jedynie 1100 zł a w pakiecie maksymalnym - 1900 zł.
Aby zostać Franczyzobiorcą Da Grasso należy dysponować lokalem o powierzchni min 100m2. Doświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej nie jest wymagane, choć z pewnością pomocne (w szczególności w zakresie zarządzania zespołem pracowników). Przedsiębiorca powinien dysponować kwotą 150 - 350 tys. złotych (w zależności od powierzchni i stanu technicznego przyszłej pizzerii) na przystosowanie lokalu do wymogów i standardów Da Grasso.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Ceny wrześniowych wyjazdów rosną trochę
Niemiecki Dzień Turystyki bez
Najlepsze praktyki dotyczące spotkań medycznych. Raport ICCA i AC
Dział centra informacji i promocji:
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Dziwny konkurs na dyrektorów
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Warszawa: majowa konferencja hotelarzy
Oprogramowanie iAlbatrosa na rynku hotelarskim
Lotnisko zapłaci odszkodowanie?
Hoteli przybyło, ubędzie klientów
Gwałtowny spadek liczby przyjazdów do Egiptu
Czarna lista portali turystycznych z bazą noclegową
Nowy dyrektor finansowy Small Planet
Oblodzenie trakcji w Czechach utrudnia kursowanie pociągów
Dokąd latają pasażerowie z wrocławskiego lotniska?
Alternatywa dla zatłoczonych kurortów turystycznych?
Paraliż konsulatu RP we Lwowie