Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Kraków- specjalista d/s turystyki 1/2 etatu
- Specjalista ds. Turystyki - Warszawa
- Specjalista ds. Turystyki - Krasnystaw
- wychowawca-lektor języka angielskiego
- SPECJALISTA DS.TURYSTYKI
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. turystyki wyjazdowej z...
- Specjalista ds. Turystyki Jaworzno
- Specjalista ds. turystki Siemianowice Śląskie
- Wychowawcy na obóz we Włoszech
Zobacz także
TSUE:Pasażerowie mają prawo do odszkodowania, nawet jeśli nie stawili się na odprawę
NEKERA - liczne nowości na zimę 2024/25
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw Blogerów
Ryanair porozumiał się z kolejnym OTA
Travelplanet chwali się swoją ofertą i siecią
Turyści zastosowali się do instrukcji touroperatora, ale nie zostali wpuszczeni na pokład
Pasażerowie napiją się cydru
Od 9 września pasażerowie wagonów restauracyjnych i barowych WARS mogą znaleźć w ofercie cydr.
"Cider Inn" produkowany ze świeżych, polskich jabłek. Ten napój pojawi się w dwóch odsłonach - wytrawnej i półwytrawnej o zawartości alkoholu do 4,5 proc. Wprowadzenie cydru to element promocji polskich, naturalnych produktów. Napój alkoholowy pojawi się w ofercie WARS na razie do końca października. "Cydr serwowany w WARS ma delikatnie wytrawny smak. To doskonały napój orzeźwiający, który pasuje do wielu dań, takich jak panierowany camembert czy grillowana pierś z kurczaka."- mówi Piotr Zaborowski, szef kuchni WARS.
Wspieranie sprzedaży polskich owoców to nie pierwsza tego typu inicjatywa zorganizowana w pociągach. W ramach wspólnej akcji PKP Intercity i WARS, pasażerowie pociągów Express Intercity (EIC) w ramach poczęstunku otrzymują także jabłka z rodzimych sadów. Do rozdania jest aż 280 000 owoców.
"Pod koniec czerwca zmieniliśmy ofertę menu. Jednak cały czas chcemy wprowadzać do naszej oferty kolejne, polskie produkty. WARS to doskonałe miejsce do promowania produktów regionalnych, również dlatego, że mamy tutaj grupę odbiorców dostępną przez określony czas."- mówi Paweł Dudek, prezes zarządu WARS S.A.
Jak zapowiada WARS w kolejowym menu pasażerowie będą mogli liczyć na kolejne, regionalne przysmaki.
Komentarze
Tagi:
Starsze aktualności:
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Prawie 75 mln wyjazdów turystycznych
Czy konsolidator usług hotelowych może rozliczać się wg procedury VAT
Wyspy Wolin i Uznam lepiej połączone z resztą
Poznań na portalu dla turystów
Warsztaty kulinarne w hotelu Bryza z Juraty
Travelplanet wdraża nową strategię rozwoju
Polacy nie korzystają z wakacyjnych polis?
Zaostrzone środki bezpieczeństwa na lotnisku
UOKiK zgadza się na sprzedaż PKL
Osada Średniowieczna w Hucie Szklanej: podróż w czasie w zasięgu ręki
Starbucks w centrum handlowym Warszawa Wileńska
Gdzie Polacy spędzą wakacje 2012
Bal Sylwestrowy dla Sibli, Sylwester Singli