Ogłoszenia
Ogłoszenia
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
- Specjalista ds. Turystyki w salonie ITAKA
Program kulinarny Magdy Gessler uratuje podupadające restauracje?
Znana restauratorka Magda Gessler od marca poprowadzi program kulinarny. "Koszmary kuchenne" znajdą się w wiosennej ramówce telewizji TVN.
Magda Gessler będzie odwiedzała restauracje znajdujące się w przysłowiowych "tarapatach". Po czym w ciągu tygodnia będzie starała się poprawić ich sytuację mówiąc co trzeba zmienić. Kolejna wizyta będzie sprawdzeniem czy jej rady przyniosły efekty.
Polski program ma być nadawany raz w tygodniu. Na pierwszy ogień ma iść jeden z warszawskich lokali.
Program będzie wzorowany na brytyjskim "Kitchen Nigtmares". Prowadzi go restaurator Gordon Ramsay.
Program pokaże restauratorom, że nawet bankrutująca knajpka może dobrze prosperować, jeśli włoży się w to dość wyobraźni i wysiłku.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Program telewizyjny o gastronomii
[2010-02-04 13:07 89.73.50.*]
Pomysł świetny ale podpatrzony/odsyłam do programu kulinarnego"Kuchnia TVN/ tak jak wiele innych pomysłów zapożyczony z innych zagranicznych stacji telewizyjnych.Jestem gastronomikiem z wykształcenia i zamiłowania od 25 lat i jedynie się zastanawiam, czy my Polacy a w szczególności Ci którzy są przy kasie i układach nie mogliby zabłysnąć całkiem z nowatorskim pomysłem?.A moż by tak Pani Magda zaczeła od własnego podwórka?
Tak na koniec to co to znaczy stwierdzenie faktu a oczernianie?
"Bartolini-Koch" z 25 letnim stażem
Firma 1 osobowa "MOBILNE POGOTOWIE KULINARNE' odpowiedz »Program telewizyjny o gastronomii
[2010-02-07 00:30 83.25.29.*]
Gesler w jej restauraciach sie sypie więc chce zrobić interes z telewizją odpowiedz »
Program telewizyjny o gastronomii
[2010-02-24 19:23 89.187.248.*]
ok a jak się tam zgłasza restałracje taką do "naprawy" bo nigdzie nie ma wiadomości o adresie gdzie należy wysyłać zdjęcia i namiary ,chyba ze "Jaśnie oświecona" sama wybiera takie z którymi da się jeszcze coś zrobić?znajomi mają chęć się zgłosić lecz nie mają dokąd!jesli ktoś ma namiar proszę o odpis - Kasia . odpowiedz »
Program telewizyjny o gastronomii
[2010-03-07 08:13 94.78.186.*]
Wszytko mi sie podoba w tym programie oprucz tego ze Pani Magda powina zawiązac włosy , zdiąc piescionki ,pod którymi znadują sie zarazki, ubrac rekawice jednorazowe a dopiero przystapic do wyrabiania miesa.i mam wątpliwośc co do ciast stojących na barze ,umnie sanepid zakwestionował tak stojące drożdzowki odpowiedz »
Program telewizyjny o gastronomii
[2010-03-07 13:38 83.24.40.*]
prosze o zdjecie pierscionków i załozenie czepka nagłowe nik nielubi włosów w jedzeniu jadłem kiedys nawet wtym roku u pani w restałuracj ale skoro kucharz niema nakryciua głowy to wjęcej tam niezjem daje pani zły przykład w tymprogramie zagraica to nie przeszło by bardzo pozdrawiam i przepraszam za błędy odpowiedz »
Program telewizyjny o gastronomii
[2010-03-10 15:13 95.48.33.*]
ta cała Gessler to porazka chodzi po kuchni z tymi lokami jakby nie wiedziała ze to nie higieniczne, jest sztuczna jak dmuchana laja porażka na całej linii odpowiedz »
Program telewizyjny o gastronomii
[2010-03-27 18:54 83.4.22.*]
A mnie się podoba własciciel restauracji w Kędzierzynie Koźlu odpowiedz »
Program kulinarny Magdy Gessler uratuje podupadające restauracje?
[2010-04-05 21:25 85.221.208.*]
Nie ma się co podniecać...to mówiąc ogólnie sprzedaż produktów poprzez show....przyprawy prymat to jest główne zadanie Pani gessler, a nie restauracje...to komercja odpowiedz »
Program kulinarny Magdy Gessler uratuje podupadające restauracje?
[2010-04-08 19:49 77.113.53.*]
Kiedys miałem okazje oglądac ten program i szczerze mówiąc to nie zachwyca niczym specjalna,jest tak jak piszecie: reklama przyprawy i właściwie nic więcej.
www.gastro-centrum.pl - wyposażamy zaplecza kuchenne w hotelach, restauracjach, pizzeriach itp odpowiedz »Program telewizyjny o gastronomii
[2010-05-08 18:32 94.254.194.*]
magda gesler jest jebnięta... ma za wysokie mniemanie o sobie, a w jej restauracjach też jest syf na zapleczu !!
PRACOWNIK odpowiedz »Program telewizyjny o gastronomii
[2010-05-08 18:34 94.254.194.*]
ta magda gesler jest nienormalna.. wymądrza się, ma za wysokie mniemanie o sobie, wytyka każdy szczegół u innych, a u niej w restauracjach na zapleczu jest dopiero syf...
PRACOWNIK odpowiedz »Program telewizyjny o gastronomii
[2010-05-10 13:48 89.73.248.*]
magda jest w porzadku,już teraz wiem np że ostatni jadłam wczorajsze ziemniaki iinne takie,za kupe pieniedzy a dania podawał znudzony kelner kóry nieznał składu potrawy,ohyda. odpowiedz »
Program telewizyjny o gastronomii
[2010-06-02 15:09 91.209.152.*]
A Ty nie znasz szyku i struktury zdań. Kropki, przecinki, duże litery. Wiesz co to? odpowiedz »
Program kulinarny Magdy Gessler uratuje podupadające restauracje?
[2010-06-13 22:37 83.6.33.*]
Jak bym radziłą nigdzie nie zaglądać a napewno nie do Restauracji Magdy Gesller w Żelazowej Woli.
Tragedia i jeszcze raz tragedia,
zamówiłam szparagi , czekałam 45 minut , dostałam stare, suche , nie dało sie ich włożyć do buzi.
potem czekałam kolejne 30 minut na wątróbke, poczym przyszła do mnie kelnerka i powiedział, że się skończyła !!!!!
pare innych osób poprostu wyszła z lokalu nie płacąc i ja tak samo zrobiłam !!!!!
inna pani zamówiła chlodnik a dostała rosół, a kelnerka upierała się, że się nie pomyliła !!!!!
jedzenie obrzydliwe lepiej zjeść w mcDonald's. Niby można było się spodziewć czegoś naprwdę wyjątkowego ale to było dno.
Maga Gesller powinna pojść do R20 i tam się nauczyć jak dopierć kucharza i personel
!!!!! odpowiedz »Restauracje Magdy Gessler
[2010-06-20 15:05 87.116.207.*]
Ja również odwiedziłam restaurację w Żelazowej Woli,to dziwne że ona istnieje,kurczak po polsku smakował jak kaczka faszerowana a kalafior z masłem i bułką był całkiem surowy, sandacz na parze to pulpety o smaku bułki tartej z przyprawami ,porcje dziecinne a cena duża.Kelner o niczym nie miał pojęcia a było ich naprawdę wielu,natomiast klientów bardzo mało.Wstyd że taka restauracja istnieje w tak pięknym miejscu i posiada nazwę POLKA ,bo ja też jestem polką . odpowiedz »
Program telewizyjny o gastronomii
[2010-11-05 18:50 82.143.147.*]
moja wnusia z pierwszej klasy powiedziała że obiad w szkole był nie dobry i sprowadzi panią Gessler."Nawet babciu nie było serwetek" powiedziała wnusia z Ustianowej odpowiedz »
MAGDA GESLER KTO TO TAKI TO JEST BRUDNA KOBIETA ŻRE PALUCHAMI
[2010-11-21 12:28 77.115.224.*]
najpierw dłubie w tyłku póżniej pcha paluchy do garnka jest nieestetyczna i bez kultóry fuj fuj fuj odpowiedz »
Program kulinarny Magdy Gessler uratuje podupadające restauracje?
[2010-12-08 16:24 88.156.89.*]
Sam program może nie uratuje... najważniejsze, żeby wzbudził chęć zmian wśród restauratorów, to oni są dla klientów, a nie klienci dla nich. No i może pobudzi popyt na usługi gastronomiczne, bo chociaż te kwitną, to jest to kropla w morzu... Polecam firmę cateringową z Wrocławia</a>, z której to usług miałem okazję ostatnio korzystać, rewelacyjne kanapki: kanapki-wroclaw.pl odpowiedz »
Catering Magdy Gessler
[2011-02-02 19:04 46.113.90.*]
Czy korzystaliście kiedykolwiek z usług restauracyjnych bądź cateringowych Pani Gessler? odpowiedz »
Catering Magdy Gessler
[2011-03-17 13:52 83.8.169.*]
nie uwierzycie ale kiedyś byłam (latem) na bankiecie na dachu w Warszawie, było filmowo wręcz i pysznie bo catering robiła właśnie p.Gessler, jeśli będziecie mieli kiedyś okazję skorzystać to polecam odpowiedz »
Catering Magdy Gessler
[2011-04-12 21:40 109.243.71.*]
Catering Gessler to jak rozumiem firma obsługująca eventy i bankiety ale tylko na terenie Warszawy? odpowiedz »
Catering Magdy Gessler
[2011-03-17 17:17 83.8.169.*]
Udało mi się być kiedyś pod Warszawą na urodzinach gdzie catering robiła firma Pani Gessler i jej firma oferuje wysoki poziom i smaczne dania, znają się na tym, więc myślę że warto. odpowiedz »
Catering Magdy Gessler
[2011-04-12 19:37 109.243.71.*]
Ja 3 miesiące temu otwierałam lokal w Warszawie i właśnie catering Gessler uświetnił to otwarcie-moim zdaniem nie ma lepszej firmy, cena przystępna i pełen profesjonalizm , nie musiałam się martwić o nic. odpowiedz »
Catering Magdy Gessler
[2012-12-18 11:53 31.174.244.*]
Raz i podziękowałem za współpracę. Od niedawna zamawiamy jedzenie z Twister Catering, o niebo lepsze, smaczne, a cena nie zbija z nóg. odpowiedz »
Program kulinarny Magdy Gessler uratuje podupadające restauracje?
[2012-03-05 14:37 78.8.12.*]
W Warszawie korzystałem z cateringu Gessler. Bez zarzutu ale też bez rewelacji. Bardzo drogo. We Wrocławiu natomiast bardzo zbliżona jakość ale za połowę ceny w Catering Verona. odpowiedz »
Dział gastronomia:
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Dział dla turystów:
Oficjalny start sezonu
IGHP: listopad z lepszymi wynikami niż rok
LOT zapowiada nowe połączenia z
Polacy wśród laureatów konkursu na najlepszy film
Starsze aktualności:
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Ryanair planuje przewiezienie 20 mln
eSky zachęca do wczesnego planowania
MSiT chce 10 strategii dla
Airbus i Boeing prowadzą ostrą walkę o unijne dotacje
Spółka hotelarska Interferie na giełdzie!
Będą dwa hotele Hilton w Łodzi
Świąteczne atrakcje na Rynku Głównym w Krakowie
Duzi przewoźnicy autokarowi nie boją się kontroli
Podlaskie: 12 z 14 skontrolowanych hoteli nie ma kategoryzacji!
Kolorowe Jeziorka dla turystów
Bydgoszcz - powstanie szkoła kształcąca obsługę lotniska
GDDiA: ruszył przetarg na budowę obwodnicy Kielc
Kantor Kraków - uwaga na ceny!
Opóźnienia w wydawaniu kart do cyfrowych tachografów
Lublin: w ciągu 2,5 roku powstanie ogromne centrum konferencyjne
Europejczycy i Polacy rzadziej jadają poza domem?
Do 30 listopada trwa nabór wniosków o dofinansowanie!
Linie Norwegian ruszyły z połączeniem Kraków - Bergen
Coraz więcej Polaków wyjeżdża w pojedynkę
180 tys. zł kary dla Hotelu Gołębiewski
Drugi stopień zagrożenia lawinowego w Tatrach
Autokasr czy samolot - problem z chmurą pyłu
