TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Sea Grill - Najlepszą restauracją rybną i biznesową wg Trends-Tendances Top Restaurants 2007

Restauracja "Sea Grill" z Belgii, której szefem kuchni jest Yves Mattagne otrzymała kolejne, prestiżowe wyróżnienie. W nowym wydaniu przewodnika kulinarnego "Trends-Tendances Top Restaurants 2007" restauracja "Sea Grill" została już po raz drugi wyróżniona nagrodą w dwóch kategoriach: "Najlepsza restauracja rybna" i "Najlepsza restauracja biznesowa".


"Trends-Tendances Top-Restaurant 2007" jest przewodnikiem kulinarnym, gdzie nagrody przyznane zostały na podstawie głosowania 14 349 belgijskich menedżerów oraz pracowników zajmujących stanowiska kierownicze. Zostali oni poproszeni o wskazanie między innymi ich ulubionych restauracji, listy win, czy rodzaju kuchni. Nagroda przyznawana jest w dziesięciu kategoriach: "Najlepsza restauracja", "Największy młody talent", "Najlepsza brasserie", "Restauracja najbardziej nowatorska", "Najkorzystniejszy współczynnik cena-jakość", "Najlepsza restauracja włoska", "Najlepsza restauracja z kuchnią egzotyczną", "Najlepsza restauracja winna" i "Najlepsza restauracja biznesowa".

Restauracja "Sea Grill" zdobyła pierwsze miejsce w dwóch kategoriach: "Najlepsza restauracja rybna" i "Najlepsza restauracja biznesowa" w Belgii. "Sea Grill" znajduje się na parterze Radisson SAS Royal Hotel w Brukseli. Oferuje wyrafinowane potrawy rybne. Słynie z kulinarnych kreacji szefa kuchni, Yvesa Mattagna oraz z dobranej ze smakiem i wielokrotnie wyróżnianej piwnicy winnej, której powstanie jest zasługą Marca Meremansa, kierownika restauracji "Sea grill". Mocną stroną restauracji jest również bogaty wybór dań z homarów.

Yves Mattagne i Marc Meremans wyznali - Jesteśmy dumni i szczęśliwi, że zdobyliśmy już po raz drugi uznanie czytelników "Trends-Tendances". Od samego początku, czyli już od siedemnastu lat, robimy wszystko, żeby zaoferować naszym gościom jak najbardziej atrakcyjne menu. Jednocześnie przez cały ten czas dokładaliśmy wszelkich starań, aby poziom obsługi przechodził najśmielsze oczekiwania naszych klientów! Chcielibyśmy podziękować naszym lojalnym gościom za ich bezcenne poparcie, naszemu personelowi zaś za ciężką pracę i niezrównane oddanie.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Sea Grill restauracja Belgia Bruksela nagroda Yves Mattagne Trends-Tendances Top Restaurants 2007 restauracja biznesowa restauracja rybna Marc Meremans winnica Radisson SAS Royal Hotel krakow restauracje rybne najlepsza w homar warszawa warszawie brukseli kraków restauracji




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję