Ogłoszenia
Ogłoszenia
- REZYDENT HOTELOWY - KRETA GRECJA
- SPECJALISTA DS.TURYSTYKI ITAKA BEŁCHATÓW
- TUI Łomianki, specjalista d/s turystyki
- Rezydent w hotelu
- Specjalista ds. turystyki Wrocław
- Pilot z językiem portugalskim
- Reise hit- poszukujmy pracownika
- Specjalista ds. turystyki
- Specjalista ds. podróży golfowych
- KONTYNENT SZUKA PRACOWNIKA


Sea Grill - Najlepszą restauracją rybną i biznesową wg Trends-Tendances Top Restaurants 2007
Restauracja "Sea Grill" z Belgii, której szefem kuchni jest Yves Mattagne otrzymała kolejne, prestiżowe wyróżnienie. W nowym wydaniu przewodnika kulinarnego "Trends-Tendances Top Restaurants 2007" restauracja "Sea Grill" została już po raz drugi wyróżniona nagrodą w dwóch kategoriach: "Najlepsza restauracja rybna" i "Najlepsza restauracja biznesowa".
"Trends-Tendances Top-Restaurant 2007" jest przewodnikiem kulinarnym, gdzie nagrody przyznane zostały na podstawie głosowania 14 349 belgijskich menedżerów oraz pracowników zajmujących stanowiska kierownicze. Zostali oni poproszeni o wskazanie między innymi ich ulubionych restauracji, listy win, czy rodzaju kuchni. Nagroda przyznawana jest w dziesięciu kategoriach: "Najlepsza restauracja", "Największy młody talent", "Najlepsza brasserie", "Restauracja najbardziej nowatorska", "Najkorzystniejszy współczynnik cena-jakość", "Najlepsza restauracja włoska", "Najlepsza restauracja z kuchnią egzotyczną", "Najlepsza restauracja winna" i "Najlepsza restauracja biznesowa".
Restauracja "Sea Grill" zdobyła pierwsze miejsce w dwóch kategoriach: "Najlepsza restauracja rybna" i "Najlepsza restauracja biznesowa" w Belgii. "Sea Grill" znajduje się na parterze Radisson SAS Royal Hotel w Brukseli. Oferuje wyrafinowane potrawy rybne. Słynie z kulinarnych kreacji szefa kuchni, Yvesa Mattagna oraz z dobranej ze smakiem i wielokrotnie wyróżnianej piwnicy winnej, której powstanie jest zasługą Marca Meremansa, kierownika restauracji "Sea grill". Mocną stroną restauracji jest również bogaty wybór dań z homarów.
Yves Mattagne i Marc Meremans wyznali - Jesteśmy dumni i szczęśliwi, że zdobyliśmy już po raz drugi uznanie czytelników "Trends-Tendances". Od samego początku, czyli już od siedemnastu lat, robimy wszystko, żeby zaoferować naszym gościom jak najbardziej atrakcyjne menu. Jednocześnie przez cały ten czas dokładaliśmy wszelkich starań, aby poziom obsługi przechodził najśmielsze oczekiwania naszych klientów! Chcielibyśmy podziękować naszym lojalnym gościom za ich bezcenne poparcie, naszemu personelowi zaś za ciężką pracę i niezrównane oddanie.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Popularna sieciówka ze
Ferie nad Bałtykiem lepsze niż rok
Dział dla turystów:
Będzie rozbudowa lotniska w
Najlepszy styczeń w historii Katowice
Starsze aktualności:
Wakacje.pl prognozują udaną
II Olimpiada Umiejętności
Mało Polaków wyjechało turystycznie na
System pobierania opłat drogowych zawiódł, ITD ukarała
Jak inwestycja w przyczepę kempingową zmienia oblicze
Dziwny konkurs na dyrektorów
Trzysetny franczyzowy salon
Nieoprocentowany kredyt Lukas Banku na wakacje z Triadą
Mazury popularne również w czasie powodzi
Ryanair otwiera loty ze Szczecina do czterech angielskich miast
Święta w hotelu lub w pensjonacie!
Kolejna edycja Odysa wystartowała
Portal HolidayCheck.pl w nowej odsłonie
Otwarcie moskiewskiego aquaparku
Od dziś remont schroniska w Dolinie Pięciu Stawów
Turyści boją się terrorystów w Indiach
Lufthansa wspiera organizację Konferencji Klimatycznej ONZ
300 tys. zł zadośćuczynienia zapłaci PKP rodzinie Kuliga
Nowa restauracja przy placu Jagiellońskim w Radomiu