Ogłoszenia
Ogłoszenia
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
- Specjalista ds. Turystyki w salonie ITAKA
- OFERTA PRACY - Doradca / Konsultant ds. Turystyki
- Kraków - Specjalista ds. Turystyki
- Meble do biura podróży, wyposażenie salonu TUI na...
Mazury HoReCa 2019
Czarta edycja największych targów branży HoReCa w północno-wschodniej Polsce odbędzie się w kwietniu bieżącego roku.
Poprzednie edycje targów cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej.
Druga edycja wydarzenia została dodatkowo rozszerzona o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami. Pozytywny odbiór inicjatywy skłonił organizatorów do jej kontynuacji podczas Mazury HoReCa 2019.
Formuła B2B targów Mazury HoReCa opiera się na krótkich spotkaniach biznesowych wystawców z potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers). Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2018 blisko stu Profesjonalnych Kupujących spotkało się z wystawcami, co zaowocowało udanymi transakcjami i nowymi pomysłami biznesowymi.
Mocnym punktem Mazury HoReCa są prestiżowe konkursy kulinarne. Podczas tegorocznej edycji odbędą się takie konkursy jak "Master Challenge", "Drób na Polskim Stole", "Gęsina w Restauracji". Konkursowi będzie patronował Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Pełny program można znaleźć na stronie mazuryhoreca.pl
W ramach Mazury HoReCa 2019, które potrwają od 9 do 10 kwietnia 2019 roku w Expo Mazury w Ostródzie. Odbędą się tam także bezpłatne szkolenia dla restauratorów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Dział targi, konferencje, workshop:
Starsze aktualności:
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Ryanair planuje przewiezienie 20 mln
eSky zachęca do wczesnego planowania
MSiT chce 10 strategii dla
UN Tourism: Turystyka odbudowała się po
Wizz Air rezygnuje z płatnej
Województwo pomorskie ogłosiło konkurs ofert na rozwój turystyki i
Emirates wprowadzają nowe uniformy dla obsługi pasażerów premium i
Korzystny dla branży wyrok WSA
Lipsk promuje się w Krakowie światłem i muzyką
WSTiE wykształci menedżerów turystyki medycznej
Jednak więcej firm będzie mogło skorzystać ze zwolnienia z ZUS?
Letni wypoczynek: o czym należy pamiętać
USA i Indie wprowadzają ograniczenia dotyczące podróży
Wakacje.pl: Po decyzji rządu znacznie wzrosło zainteresowanie wyjazdami do Turcji
Komisja Europejska chce przedłużenia przepisów dot. opłat roamingowych
PLL LOT przedłużają umowę na obsługę techniczną rozrywki pokładowej dla Dreamlinerów
Powolne wzrosty globalnych przewozów lotniczych
Niższe ceny wody na Lotnisku Chopina?
Polska uczelnia z akredytacją THE ICE
LOT podpisuje umowę interline z wietnamskim przewoźnikiem
Hotelarze niezadowoleni z polityki Booking.com
Policja zajmie się rzekomą dyskryminacją w restauracjach?
Czy pasażer to już turysta? Kto kogo nabija w butelkę?
Kulig w Janowie Lubelskim-ofarta dla małych i dużych grup
