Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Animator w klubie dla dzieci - Cypr Północny
- REZYDENT NA MAJORCE
- REZYDENT NA COSTA DEL SOL
- Specjalista ds. organizacji i rozliczeń imprez...
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
Znany, koreański szef kuchni rozpoczął współpracę z Finnair
Finnair kontynuuje program z autorskim menu szefa kuchni i po raz pierwszy wprowadza menu stworzone przez Koreańczyka. Autorskie menu znanego szefa kuchni z Korei, Sung-Yeol Nam jest dostępne od 9 maja w klasie biznes podczas lotów Finnaira z Seulu do Helsinek.
Nam stworzył posiłki prezentujące jego filozofię smaku opartą na tradycyjnej kuchni koreańskiej z nowoczesnymi akcentami, koncentrując się na świeżych, sezonowych składnikach. W pierwszym menu, dostępnym od maja do lipca 2018 roku, klienci Finnaira na przystawkę mogą delektować się zrazami wołowymi i młodymi warzywami, a następnie na drugie danie koreańskim plackiem (jeon) z okonia morskiego, podawanym z grillowaną cebulką i sosem Romanesco.
Finnair rozpoczął program z autorskim menu szefa kuchni w 2013 roku i od tamtej pory pracował z wieloma uznanymi szefami kuchni, którzy stworzyli własne autorskie menu dla klasy biznesowej Finnaira.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Finnair rozpoczyna współpracę z nowym szefem kuchni
[2018-05-10 14:05 94.40.77.*]
o grubo: http://www. tur-info. pl/a/56820, , szef-kuchni-linie-lotnicze-przewoznik. html odpowiedz »
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział dla turystów:
Gdzie Polacy polecą sami na Święta i Nowy
FlixBus: Polacy chcą podróżować na
Jak sprzedają się przyszłoroczne oferty w
Turystyka potrzebuje od państwa wsparcia, a nie przejmowania roli
Starsze aktualności:
Narodowy Program Wsparcia dla Przemysłu Spotkań
WTTC: Turyści mówią o zrównoważonej turystyce, ale co
Coolcation nie tylko w
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Novaturas chwali się wynikami sprzedaży
BCC: profesjonalne przygotowanie wypoczynku dzieci mniejszym zagrożeniem niż indywidualne wyjazdy
Sąd: touroperator nie może odpowiadać za przesadne oczekiwania
Otwarcie Bursztynowej Komnaty w Mamerkach
POT: youtuberzy ruszyli w Polskę
Kandydaci na prezydenta Krakowa opowiadają o pomysłach na turystykę
Aministracja www, przygotowanie ofert, katalogu, organizacja
Chopin Airport Development pozyskuje dwa hotele
LOT udostępni internet na pokładzie Dreamlinerów
Hiszpania zacznie wymagać testów PCR od przyjeżdżających
Linie Emirates wyróżnione w plebiscycie APEX Passenger Choice Awards 2017
Tunezja: nowe zasady wjazdu i kampania szczepień dla branży turystycznej
Gotowe dania w sklepach zagrożeniem dla restauracji?
Popyt na usługi noclegowe w Polsce wciąż rośnie
