Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pracownik do Biura Podróży
- bilety PIOTRUŚ PAN 13.11.2024
- Business Support Specialist
- Obsługa klienta w biurze podróży
- SPECJALISTA DS. TURYSTYKI W BIURZE PODRÓŻY W...
- Pilot wycieczek
- Sprzedam Biuro Podróży - Organizator
- Specjalista ds. turystyki
- Specjalista ds. sprzedaży
- ITAKA RUMIA - Starszy Specjalista ds. Turystyki
Znany, koreański szef kuchni rozpoczął współpracę z Finnair
Finnair kontynuuje program z autorskim menu szefa kuchni i po raz pierwszy wprowadza menu stworzone przez Koreańczyka. Autorskie menu znanego szefa kuchni z Korei, Sung-Yeol Nam jest dostępne od 9 maja w klasie biznes podczas lotów Finnaira z Seulu do Helsinek.
Nam stworzył posiłki prezentujące jego filozofię smaku opartą na tradycyjnej kuchni koreańskiej z nowoczesnymi akcentami, koncentrując się na świeżych, sezonowych składnikach. W pierwszym menu, dostępnym od maja do lipca 2018 roku, klienci Finnaira na przystawkę mogą delektować się zrazami wołowymi i młodymi warzywami, a następnie na drugie danie koreańskim plackiem (jeon) z okonia morskiego, podawanym z grillowaną cebulką i sosem Romanesco.
Finnair rozpoczął program z autorskim menu szefa kuchni w 2013 roku i od tamtej pory pracował z wieloma uznanymi szefami kuchni, którzy stworzyli własne autorskie menu dla klasy biznesowej Finnaira.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Finnair rozpoczyna współpracę z nowym szefem kuchni
[2018-05-10 14:05 94.40.77.*]
o grubo: http://www. tur-info. pl/a/56820, , szef-kuchni-linie-lotnicze-przewoznik. html odpowiedz »
Dział dla turystów:
Nowa siatka połączeń w Katowice
Nowy przewoźnik na Lotnisku
Itaka podpisuje nową umowę z
Starsze aktualności:
Rekordowy rok dla PKP
Ponad milionowa kara dla
Grudzień lepszy niż niektóre tygodnie
Co Polacy wybrali na
Zareklamuj swój obiekt dla
Sąsiedzi czekają na turystów z
Sąd UE: Pomoc dla Air France
Nekera promuje Arabię
Novaturas chwali się wynikami sprzedaży
LOT udostępni internet na pokładzie Dreamlinerów
Hiszpania zacznie wymagać testów PCR od przyjeżdżających
Linie Emirates wyróżnione w plebiscycie APEX Passenger Choice Awards 2017
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem UE
Chopin Airport Development pozyskuje dwa hotele
Ryanair zatrudni 200 osób w Polsce
Zielone światło dla powrotu Boeingów 737 MAX
POT: youtuberzy ruszyli w Polskę
Kandydaci na prezydenta Krakowa opowiadają o pomysłach na turystykę
PIP nałożyła mandaty na zarząd PLL LOT
BCC: profesjonalne przygotowanie wypoczynku dzieci mniejszym zagrożeniem niż indywidualne wyjazdy
Sąd: touroperator nie może odpowiadać za przesadne oczekiwania
Tunezja: nowe zasady wjazdu i kampania szczepień dla branży turystycznej
Gotowe dania w sklepach zagrożeniem dla restauracji?
Popyt na usługi noclegowe w Polsce wciąż rośnie