Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Wychowawca/24-28.07/Mikoszewo
- Praca dla pilota - wycieczka
- Koordynator odpraw rejsów czarterowych
- PRACOWNIK BIUROWY - OBSŁUGA KLIENTA
- Specjalista ds. sprzedaży woj.Pomorskie
- Itaka Warszawa Wileńska
- zestaw mebli do salonu TUI
- Podejmę współprace z biurami, szkołami,...
- Specjalistka/Specjalista ds. Turystyki -...
- Katowice - Incentive Manager

Znany, koreański szef kuchni rozpoczął współpracę z Finnair
Finnair kontynuuje program z autorskim menu szefa kuchni i po raz pierwszy wprowadza menu stworzone przez Koreańczyka. Autorskie menu znanego szefa kuchni z Korei, Sung-Yeol Nam jest dostępne od 9 maja w klasie biznes podczas lotów Finnaira z Seulu do Helsinek.
Nam stworzył posiłki prezentujące jego filozofię smaku opartą na tradycyjnej kuchni koreańskiej z nowoczesnymi akcentami, koncentrując się na świeżych, sezonowych składnikach. W pierwszym menu, dostępnym od maja do lipca 2018 roku, klienci Finnaira na przystawkę mogą delektować się zrazami wołowymi i młodymi warzywami, a następnie na drugie danie koreańskim plackiem (jeon) z okonia morskiego, podawanym z grillowaną cebulką i sosem Romanesco.
Finnair rozpoczął program z autorskim menu szefa kuchni w 2013 roku i od tamtej pory pracował z wieloma uznanymi szefami kuchni, którzy stworzyli własne autorskie menu dla klasy biznesowej Finnaira.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Finnair rozpoczyna współpracę z nowym szefem kuchni
[2018-05-10 14:05 94.40.77.*]
o grubo: http://www. tur-info. pl/a/56820, , szef-kuchni-linie-lotnicze-przewoznik. html odpowiedz »
Dział dla turystów:
Dwa rekordy na Lotnisku
Hakerzy czyhają telefony na
Starsze aktualności:
Dlaczego Polacy spędzają wakacje w
Apartamenty Gdynia: komfortowy wypoczynek z widokiem na
Tatry odwiedzane częściej niż rok
Gdzie Polacy polecieli na długi
Rozpoczęto starania o nowy, polski wpis na listę
Kiwi chce zarobić na odwołanych
Letni wypoczynek: o czym należy
Nowy trend szansą dla
Czy Polacy przejmują się ekologią
Liczba i wielkość statków wycieczkowych podwoiła się od 2000
Novaturas chwali się wynikami sprzedaży
BCC: profesjonalne przygotowanie wypoczynku dzieci mniejszym zagrożeniem niż indywidualne wyjazdy
Sąd: touroperator nie może odpowiadać za przesadne oczekiwania
Otwarcie Bursztynowej Komnaty w Mamerkach
POT: youtuberzy ruszyli w Polskę
Kandydaci na prezydenta Krakowa opowiadają o pomysłach na turystykę
Chopin Airport Development pozyskuje dwa hotele
LOT udostępni internet na pokładzie Dreamlinerów
Hiszpania zacznie wymagać testów PCR od przyjeżdżających
Linie Emirates wyróżnione w plebiscycie APEX Passenger Choice Awards 2017
Tunezja: nowe zasady wjazdu i kampania szczepień dla branży turystycznej
Gotowe dania w sklepach zagrożeniem dla restauracji?
Popyt na usługi noclegowe w Polsce wciąż rośnie