Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specialista ds. sprzedaży
- Rezydent biura podróży 2024 (Chalkidiki)
- Pilotaż 27-30.05.2024 do Warszawy
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
Hotel w Azji: menu z produktów uprawianych we własnym ogrodzie
Hotel Four Seasons Resort Langkawi położony na Półwyspie Malajskim oferuje gościom oryginalne menu.
Hotelowa restauracja Gourmet Garden wprowadziła do swojego menu zgodne z zasadą "Jedz lokalnie". Oznacza to, że trzeba stosować dietę określaną mianem diety 100-milowej. Według niej, aby cieszyć się dobrym zdrowiem należy do swojej diety włączyć wyłącznie produkty uprawiane w odległości nie większej niż 100 mil od miejsca zamieszkania.
W Gourmet Garden goście wybierają z menu tylko posiłki z produktów uprawianych na terenie 48-hektarowego Resortu. Przed posiłkiem, szef kuchni - Billy Akunna zaprasza ich na spacer po ogrodzie. Tam goście sami sobie wybierają składniki do kolacji.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Dział hotele, pensjonaty:
Można składać oferty w Programie wsparcia
Rada UE przyjęła rozporządzenie w sprawie wynajmu
Samorząd woj. śląskiego kupi 8 nowoczesnych pociągów na trasy regionalne
Odszedł nestor częstochowskich przewodników turystycznych
Biura turystyczne marzą o wprowadzeniu Euro w Polsce?
Kto przyjeżdża do hoteli Orbisu?
EasyJet: 21 baza lotniskowa w porcie Saint-Exupéry w Lyonie
Gorzowscy politycy popierają budowę stoku narciarskiego na Wieprzycach
Czy powstanie połączenie Kielce-Słowacja?
Międzynarodowy Festiwal Piosenki Żeglarskiej "Shanties 2008" w Krakowie
Gdańsk: port lotniczy nie wypłaca dywidend, lecz inwestuje w infrastrukturę
Tarnowskie Centrum Informacji - najlepsze w Polsce