Subskrypcja





Szukaj



Nagroda dla najlepszego dania z gęsi

Adam Chrząstowski zwyciężył w konkursie akcji "Gęsina na świętego Marcina". Przyrządził najlepsze danie - gęsie udka confit z chutneyem ze śliwek.


W konkursie brało udział 16 restauracji z całej Polski. Szefowie kuchni mieli przygotować autorskie menu oparte na polskiej gęsinie. W głosowaniu szefów kuchni współpracujących ze stowarzyszeniem Slow Food Polska wygrał przepis przygotowany przez Adama Chrząstowskiego.

Adam Chrząstowski jest kucharzem krakowskiej restauracji Ancora i członkiem Fundacji Klubu Szefów Kuchni.




Komentarze


(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(podaj jeśli chcesz być powiadamiany o nowych wypowiedziach w tym wątku, Twój e-mail nie jest ujawniany publicznie, ani nikomu udostępniany)



Tagi:




Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij