Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
W Kielcach rozpoczęły się drugie targi GASTRO-TECH
Dziś (16.10.08) w Kielcach ruszyły II Targi Wyposażenia dla Piekarstwa, Gastronomii i Przemysłu Przetwórczego GASTRO-TECH. Impreza odbywa się w halach Targów Kielce. Wystawa poświęcona jest szeroko pojętej gastronomii.
Pierwsza edycja tych targów, która odbyła się w zeszłym roku, przyciągnęła ponad 50 wystawców. W tym roku jest 57 wystawców z całej Polski.
W Kielcach spotkamy mistrzów kuchni, piekarzy, cukierników, właścicieli hoteli i restauracji oraz specjalistów ds. żywienia. Oferta targów GASTRO-TECH skierowana jest przede wszystkim do sieci sklepów, zakładów zbiorowego żywienia, placówek gastronomicznych, restauracji, hoteli, firm cateringowych oraz zakładów przetwórczych.
Podobnie jak w 2007 roku podczas imprezy odbędzie się Forum Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP. Na spotkaniach poruszane będą tematy takie jak: innowacyjne technologie w produkcji pieczywa, przygotowanie chleba specjalnego i okolicznościowego itp.
W ramach targów odbędzie się również konferencja "Standardy jakości bloku żywienia w placówce oświatowej - stan formalnoprawny, a wyzwania przyszłości" oraz wiele innych spotkań branżowych.
Tradycyjnie odbędzie się walka najlepszych baristów w Polsce. W ramach nowości Sigma Group z Kielc zaprezentuje pierwszy w Polsce Autorski System Obsługi Pizzerii "Pizzo".
Równolegle do wystawy gastronomicznej w Kielcach odbędą się XII Międzynarodowe Targi Spółdzielcze MTS, które stanowić będą jej doskonałe uzupełnienie.
W tych samych dniach (16-18 październik) w Poznaniu odbywają się Targi Targi Regionów i Produktów Turystycznych Tour Salon.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział targi, konferencje, workshop:
Oficjalny start sezonu
Dział centra informacji i promocji:
W Polsce podróże są
a&o Hostels promuje turystykę młodzieżową w
Polska turystyka rośnie i będzie
Polacy wśród laureatów konkursu na najlepszy film
Starsze aktualności:
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Amrest: w pierwszym półroczu wzrost zysku o 7%
W Gdyni Śródmieściu można bezpiecznie się kąpać
Cudze nieszczęście atrakcją turystyczna
Grupa Polaków koczuje na lotnisku w Pradze
3,6 mld euro dla województwa podlaskiego?
eBarometr Mondial Assistance - tegoroczne wakacje Europejczyków będą dłuższe
Rosyjscy turyści mniej podróżują?
Koncert na wodzie w Amsterdamie dłuższy o cztery dni!
Rusza konkurs dla szkół Biura Podróży Funclub
Lublin chce przepędzić przyjezdnych przewodników
TPN: wybrano najlepszy projekt nowych tatrzańskich toalet
Miesiąc wołowiny Kobe w The Oriental
W dzienniku "The Times" o wyprawie w polskie Tatry
Przygotowania Poznania do mistrzostw
Podróż pociągiem z Krakowa do Warszawy będzie krótsza o 10 minut
Pyrzowice: błędne informacje o odlotach, przylotach i opóźnieniach samolotów!
Czego nie znajdziemy na mapie turystycznej regionu Śląskiego?
PKP PLK: trasa Warszawa - Gdańsk w 133 minuty
Comarch podpisał kontrakt za ponad 9 mln zł
PKP PLK straciło pieniądze z Unii - 3,2 mln zł
Niepowtarzalne miejsce nad jeziorem
