Ogłoszenia
Ogłoszenia
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
- Specjalista ds. Turystyki w salonie ITAKA
W Kielcach rozpoczęły się drugie targi GASTRO-TECH
Dziś (16.10.08) w Kielcach ruszyły II Targi Wyposażenia dla Piekarstwa, Gastronomii i Przemysłu Przetwórczego GASTRO-TECH. Impreza odbywa się w halach Targów Kielce. Wystawa poświęcona jest szeroko pojętej gastronomii.
Pierwsza edycja tych targów, która odbyła się w zeszłym roku, przyciągnęła ponad 50 wystawców. W tym roku jest 57 wystawców z całej Polski.
W Kielcach spotkamy mistrzów kuchni, piekarzy, cukierników, właścicieli hoteli i restauracji oraz specjalistów ds. żywienia. Oferta targów GASTRO-TECH skierowana jest przede wszystkim do sieci sklepów, zakładów zbiorowego żywienia, placówek gastronomicznych, restauracji, hoteli, firm cateringowych oraz zakładów przetwórczych.
Podobnie jak w 2007 roku podczas imprezy odbędzie się Forum Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP. Na spotkaniach poruszane będą tematy takie jak: innowacyjne technologie w produkcji pieczywa, przygotowanie chleba specjalnego i okolicznościowego itp.
W ramach targów odbędzie się również konferencja "Standardy jakości bloku żywienia w placówce oświatowej - stan formalnoprawny, a wyzwania przyszłości" oraz wiele innych spotkań branżowych.
Tradycyjnie odbędzie się walka najlepszych baristów w Polsce. W ramach nowości Sigma Group z Kielc zaprezentuje pierwszy w Polsce Autorski System Obsługi Pizzerii "Pizzo".
Równolegle do wystawy gastronomicznej w Kielcach odbędą się XII Międzynarodowe Targi Spółdzielcze MTS, które stanowić będą jej doskonałe uzupełnienie.
W tych samych dniach (16-18 październik) w Poznaniu odbywają się Targi Targi Regionów i Produktów Turystycznych Tour Salon.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Dział targi, konferencje, workshop:
Oficjalny start sezonu
Dział centra informacji i promocji:
a&o Hostels promuje turystykę młodzieżową w
W Polsce podróże są
Polska turystyka rośnie i będzie
Polacy wśród laureatów konkursu na najlepszy film
Starsze aktualności:
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Ryanair planuje przewiezienie 20 mln
eSky zachęca do wczesnego planowania
MSiT chce 10 strategii dla
Amrest: w pierwszym półroczu wzrost zysku o 7%
W Gdyni Śródmieściu można bezpiecznie się kąpać
Cudze nieszczęście atrakcją turystyczna
Grupa Polaków koczuje na lotnisku w Pradze
3,6 mld euro dla województwa podlaskiego?
eBarometr Mondial Assistance - tegoroczne wakacje Europejczyków będą dłuższe
Rosyjscy turyści mniej podróżują?
Koncert na wodzie w Amsterdamie dłuższy o cztery dni!
Rusza konkurs dla szkół Biura Podróży Funclub
Lublin chce przepędzić przyjezdnych przewodników
TPN: wybrano najlepszy projekt nowych tatrzańskich toalet
Miesiąc wołowiny Kobe w The Oriental
W dzienniku "The Times" o wyprawie w polskie Tatry
Przygotowania Poznania do mistrzostw
Podróż pociągiem z Krakowa do Warszawy będzie krótsza o 10 minut
Pyrzowice: błędne informacje o odlotach, przylotach i opóźnieniach samolotów!
Czego nie znajdziemy na mapie turystycznej regionu Śląskiego?
PKP PLK: trasa Warszawa - Gdańsk w 133 minuty
Comarch podpisał kontrakt za ponad 9 mln zł
PKP PLK straciło pieniądze z Unii - 3,2 mln zł
Niepowtarzalne miejsce nad jeziorem
