Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
Zobacz także
Laris Group - prężna krakowska sieć hoteli
Compensa ubezpiecza turystów z nowym ubezpieczeniem
Itaka: nocne spotkanie z Agentami
PLL LOT z nową trasą w 2026 roku
Dofinansowanie projektów turystycznych
Black Friday 2025: podróże to nowa elektronika - mniej rzeczy, więcej wspomnień?
Zabawa smakami w Pizza Hut
W ofercie sieci restauracji Pizza Hut pojawiła się nowa oferta. Goście w ramach Pizza Cheesy Bites - zabawy smakami, mają do wyboru 24 paluszki z serem, cztery posypki, pięć sosów oraz piętnaście rodzajów pizzy.
Goście Pizzy Hut mogą skomponować swój posiłek z trzech elementów. Pierwszym z nich jest pizza. Mają do wyboru następujące rodzaje: Margherita, Americana, Pepperoni, Hawajska, Wegetariańska, Hot Pepperoni, Mięsna, Europejska, Marakesz, Farmerska, Teksan, Carbonara, Supreme, Super Supreme oraz Quattro Formaggi.
Do pizzy świetnie pasują paluszki z serem (24 sztuki), które są otoczone posypkami w czterech smakach: sera corregio z ziołami prowansalskimi, z kolorowym czosnkiem i serem cheddar, meksykańskiej chilli nachos lub ziarnach czarnuszki.
Trzecim elementem posiłku są sosy (trzy z pięciu). Goście mają do wyboru następujące smaki: intensywny smak czosnku, łagodny pomidor, aromatyczna salsa, ostre połączenie musztardy i miodu, a także smak sera quesqo.
Nowa pizza Cheesy Bites będzie dostępna we wszystkich polskich restauracjach Pizza Hut od 13 listopada 2012 do 7 stycznia 2013. Spoty TV oraz materiały POS przygotowała agencja Red8 Communications Group. Zakupem i planowaniem mediów zajęła się agencja OMD Media Directions. Działania PR prowadzi agencja Solski Burson-Marsteller.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
Oficjalny start sezonu
Zmiana sekretarza generalnego Światowej Organizacji
Dział centra informacji i promocji:
W Polsce podróże są
a&o Hostels promuje turystykę młodzieżową w
Polska turystyka rośnie i będzie
Polacy wśród laureatów konkursu na najlepszy film
Starsze aktualności:
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Urząd Skarbowy zabierze napiwki?
Sprzedaż w biurach ciągle spada
Lufthansa stworzy tanią linię lotniczą
Turyści odzyskają pieniądze najwcześniej za rok
Nowa siedziba biura podróży Rego Bis
Skorzystaj z odprawy on-line swojego autokaru
Szybciej odprawimy się na Heathrow?
Ankieta dla osób, które odwiedziły Sanktuarium MB Fatimskiej na Krzeptówkach
Grupa Accor: podbój Azji i Pacyfiku
Najlepiej oceniane luksusowe hotele
Nowa restauracja w hotelu Best Western Plus Brzeg Centrum
Zmiany w muzeum wzbudzają sprzeciw biur
