Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Animator Czasu Wolnego - Bułgaria
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- PRACOWNIK DZIAŁU CALL CENTER
- Pilot na Węgry
- Project Manager (Katowice)
- Specjalista ds. rezerwacji w jęz. polskim
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
Co ugotują na ekranie?
Program "Jakubiak w sezonie: Wigilia" był najchętniej oglądaną pozycją kuchni+ w 2012 roku. Dlatego również podczas Świąt Wielkanocnych w domach widzów kuchni+ zagości Tomek Jakubiak, który podpowie jak sprawić, by świąteczne dania nie były nudne i jak je perfekcyjnie przyprawić.
9 marca stacja zaprasza na premierowy, specjalny odcinek "Jakubiak w sezonie: Wielkanoc", w którym gwiazda kuchni+ zestawi tradycję z nowymi trendami kulinarnymi.
Wielkanoc to nie tylko ważne święto chrześcijańskie i istotny czas dla polskiej tradycji. To także święto smaków, moment, w którym polskie domy zaczynają intensywnie pachnieć drożdżową babą, domowym, długo gotowanym żurem, pieczonymi mięsami i tartym chrzanem. To właśnie Wielkanoc jest czasem, gdy przy kuchni, nad garnkami spotykają się pokolenia - babcie, matki, ojcowie, synowie i córki, by wspólnie dopieszczać smakowitą tradycję.
W wielkanocnym odcinku dowcipny Tomek Jakubiak próbuje malować pisanki, ale jajka pękają, a wydmuszki się rozsypują. Dlatego w specjalnym programie "Jakubiak w sezonie: Wielkanoc" kucharz skupi się na tej wielkanocnej pracy, która wychodzi mu najlepiej: na gotowaniu.
Jakubiak stworzy propozycje świątecznej uczty dla rodziny czy przyjaciół. Zaprezentuje wielkanocne dania: pieczoną białą kiełbasę z warzywami w sosie chrzanowo-śmietanowym, barszcz biały oraz pasztet z kurczaka i pistacji z ćwikłą i sosem żurawinowo-chrzanowym.
Jakubiak w sezonie: Wielkanoc - sobota, 9 marca 2013, godz. 14:30.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Elektroniczne faktury zaczną obowiązywać za 2
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Starsze aktualności:
Komisja Europejska przedłużyła możliwość pomocy dla małych portów
Oburzenie na ceny biletu na Wawel, ale czy
TSUE: Przewoźnik odpowiada za nienależyte udzielenie pierwszej
Ankieta KE dla
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Znowu popłyniemy z Ustki na Bornholm
Orbis zamyka Arię po 45 latach działalności
Gdańsk wdraża nowy system informacji turystycznej
Podróże Seniora: z Poznania na Cypr
Amadeus: innowacje w programie e-Travel Management
Airbus prezentuje wizję transportu lotniczego w 2050 roku
Czechy: wypadek polskiego autokaru
Zniżki na EuroGastro dostępne tylko do poniedziałku
O czym pamiętać wybierając się na spływ kajakowy?
Zmiany w Small Planet Airlines
Dla turystów, którzy nie lubią zobowiązań