Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Szukamy pilota na 05.12 Gniezno-Bydgoszcz
- Specjalista ds. turystyki
- PRODUCT MANAGER/ FRONT OFFICE REPRESENTATIVE
- Itaka Toruń- G. Copernicus - doradca ds....
- Zainwestuje w biznes braza turystyczna
- pilotaż Kraków 10.12-12.12.2025
- Touroperator PRIMA HOLIDAY poszukuje pracownika
- Praktykant - obozy sportowe Hiszpania
- Specjalista ds. turystyki WAKACJE.PL Zduńska Wola
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
Lotnisko Chopina: Zamów posiłek z dostawą
Stołeczne lotnisko Chopina poinformowało o udostępnieniu pasażerom nowej usługi "Food to gate".
"Food to gate" umożliwi wszystkim podróżującym zamówienie posiłku bezpośrednio do bramki wylotowej. Jedzenie należy zamówić bezpośrednio przez stronę internetową www.foodtogate.pl oraz podać numer gate w którym się przebywa i poczekać.
Dostawa trafi do określonego punktu odbioru w ciągu 25 minut. W przypadku przekroczenia tego czasu gwarantowany jest zwrot kosztów zamówienia.
W menu do wyboru są tradycyjne dania kuchni polskiej, sałatki, zupy, kanapki, desery, przekąski oraz napoje (w tym zimne i gorące soki oraz smoothies). Oferta jest dostępna od 4:00 do 22:00.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Cel: Innowacje, Technologie i Zrównoważony Rozwój w
Starsze aktualności:
Śmierć trójki Polaków na
Accor pokazuje trendy w rezerwacjach na
Ecco Travel rozpoczyna WIELKĄ
Na ferie wyjedzie więcej
ECTAA ogłosiła Preferowany Kierunek Podroży na rok
POT: Ponad połowa Polaków wyjedzie gdzieś w
Kraków wśród wybranych przez
Które paszporty są
TSUE: Tożsamość płciowa klienta nie należy do danych niezbędnych do zakupu
Niemiecka turystyka ma się dobrze
Wicepremier Gowin daje nadzieję na otwarcie hoteli
Wenecja walczy z jedzeniem na wynos
Travelist.pl ruszył z nową kampanią reklamową
Nowe zalecenia dla organizatorów zimowego wypoczynku dzieci i młodzieży
Hotelarze dyskutowali jak dopasować rozwiązania technologiczne do nowej rzeczywistości
IGHP: Prognozy dotyczące rezerwacji w hotelach coraz gorsze
Nowe rozporządzenie w sprawie ograniczeń weszło w życie
Ustawa o imprezach turystycznych pełna niejasności
GUS: liczba turystów w obiektach noclegowych mocno spadła
Finnair zmienia strukturę taryf biletów
W maju zadebiutuje nowy przewoźnik
Wakacje.pl z kolejną gwiazdą w reklamach
Sieć a&o zbliża się do przedpandemicznych wyników
Malta znosi ograniczenia wjazdowe
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci Marriott
