Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Touroperator ETI - Przedstawiciel handlowy
- Praca w Chorzowie!
- Specjalista ds. obsługi biura z jęz. angielskim
- BP Itaka - Specjalista ds. Turystyki - Salon...
- Rezydent na Cyprze
- Praca dla miłośnika podróży Pszów
- Praca Pilot wycieczek
- Specjalista Ds. Turystyki Travelplanet Wrocław
- Praca w Krakowie u Organizatora - szukamy PRODUCT...
- Przewodnik Kulinarny w Warszawie

Zobacz także
Pomorscy przedsiębiorcy turystyczni mogą składać wnioski o granty
Turyści zagłosowali na 100 najpopularniejszych atrakcji w Niemczech
Ruszyła kolejna edycja konkursu Turystyczne Skarby Małopolski
12 milionów złotych z bonów turystycznych trafiło do PHH
Północna Izba Gospodarcza: jesienią wiele firm gastronomicznych może upaść
Która restauracja zostanie uznana za Polski Skarb Kulinarny?
Ponad 90 lokali gastronomicznych znajdujących się na kulinarnej mapie programu Polskie Skarby Kulinarne stanęło do rywalizacji o tytuł najlepszej restauracji.
Przemierzając szlak kulinarny Warszawy, Krakowa, Zakopanego i Podhala, Wrocławia i Dolnego Śląska oraz Trójmiasta i Pomorza, goście mogą oddać głos na swój ulubiony lokal biorący udział w programie. Wyboru najlepszej restauracji dokonać można na stronie www.polskieskarby.pl.
O tytuł "Najlepszej Restauracji programu Polskie Skarby Kulinarne" walczą lokale gastronomiczne znajdujące się na kulinarnej mapie programu. W konkursie realizowanym przez sieć hurtowni MAKRO Polska udział bierze ponad 90 restauracji. Szlak kulinarny przebiega przez 5 regionów Polski - Warszawę, Kraków, Zakopane i Podhale, Wrocław i Dolny Śląsk oraz Trójmiasto i Pomorze. Klienci odwiedzający lokale mogą oddać głos na ulubioną restaurację na szlaku do 30 kwietnia bieżącego roku.
Polskie Skarby Kulinarne to program edukacyjny pod patronatem MAKRO Polska. Głównym założeniem programu jest zwiększenie świadomości konsumentów na temat kulinarnych tradycji naszego kraju oraz sprawienie, by bardziej docenili oni kuchnię polską i dostrzegli, że może być ona również prestiżowa. Sieć hurtowni wspólnie z szefami kuchni nie tylko przełożyli na język współczesnej gastronomii dawne przepisy, ale również uzupełnili je o charakterystyczne smaki kuchni regionalnych. Z kolei dania, znajdujące się w kartach menu ich lokali, pełne są zaskakujących doznań smakowych.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Orient Express La Dolce Vita rozpocznie rezerwacje 6
Rakieta trafiła polską
Maleje liczba ofert pracy na
Dział nagrody i wyróżnienia:
Ruszyła kolejna edycja konkursu Turystyczne Skarby
Barmanka z Krakowa wygrała polską edycję World
Kampania promocyjna województwa małopolskiego
Najlepsi barmani zjadą do
Atrakcje turystyczne powiatu poznańskiego mogą wziąć udział w programie
Dział dla turystów:
Starsze aktualności:
Accor publikuje wyniki finansowe za I
Polska Izba Turystyki z Grupą MTP zorganizują targi turystyczne w
Jest porozumienie PAŻP i
Małopolska zainauguruje sezon turystyczny Festiwalem
Udany początek roku dla greckiej
PAŻP się ugina, ale czy to
Rosja zawieszona w prawach członka
Itaka rozpoczyna sprzedaż oferty zimowej
Warszawska Organizacja Turystyczna: ograniczenia lotów to duży cios dla
Północna Izba Gospodarcza: musimy krzyczeć, że wypoczynek w Polsce jest
Airbnb będzie musiał przekazywać dane dotyczące noclegów belgijskim organom
Lotnisko w Modlinie będzie mogło obsługiwać po 12 lotów
Rzym wzmacnia ochronę Koloseum
Antalya z rekordową liczbą turystów
Branża piwowarska notuje najgorsze wyniki od lat
Co POT rekomenduje przedsiębiorcom turystycznym?
Wakacje.pl: Turcja wyprzedziła Grecję w 2021 roku
Jak zmieniają się ceny październikowych wyjazdów?
Władze Magaluf chcą wprowadzić kolejne ograniczenia
W hotelach rosną ceny za pokój
Pasażerowie fasiągów narażają się na odpowiedzialność?
Touroperatorzy wyślą dzieci na bezpłatne wakacje
Będą zmiany w przepisach dotyczących wynajmu mieszkań?
Modlin świętuje przybycie 9-cio milionowego pasażera
Narty we Francji: idealne rozwiązanie dla zaawansowanych, jak i początkujących
Ankieta do pracy licencjackiej! Prośba o pomoc!
