Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
Lotnisko Chopina: Zamów posiłek z dostawą
Stołeczne lotnisko Chopina poinformowało o udostępnieniu pasażerom nowej usługi "Food to gate".
"Food to gate" umożliwi wszystkim podróżującym zamówienie posiłku bezpośrednio do bramki wylotowej. Jedzenie należy zamówić bezpośrednio przez stronę internetową www.foodtogate.pl oraz podać numer gate w którym się przebywa i poczekać.
Dostawa trafi do określonego punktu odbioru w ciągu 25 minut. W przypadku przekroczenia tego czasu gwarantowany jest zwrot kosztów zamówienia.
W menu do wyboru są tradycyjne dania kuchni polskiej, sałatki, zupy, kanapki, desery, przekąski oraz napoje (w tym zimne i gorące soki oraz smoothies). Oferta jest dostępna od 4:00 do 22:00.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział transport:
Na ferie prowadzi Egipt, ale egzotyka także
Nowe połączenie z Kraków
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Starsze aktualności:
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Niemiecka turystyka ma się dobrze
Wicepremier Gowin daje nadzieję na otwarcie hoteli
Wenecja walczy z jedzeniem na wynos
Travelist.pl ruszył z nową kampanią reklamową
Nowe zalecenia dla organizatorów zimowego wypoczynku dzieci i młodzieży
Hotelarze dyskutowali jak dopasować rozwiązania technologiczne do nowej rzeczywistości
IGHP: Prognozy dotyczące rezerwacji w hotelach coraz gorsze
Nowe rozporządzenie w sprawie ograniczeń weszło w życie
Ustawa o imprezach turystycznych pełna niejasności
GUS: liczba turystów w obiektach noclegowych mocno spadła
Finnair zmienia strukturę taryf biletów
W maju zadebiutuje nowy przewoźnik
Wakacje.pl z kolejną gwiazdą w reklamach
Sieć a&o zbliża się do przedpandemicznych wyników
Malta znosi ograniczenia wjazdowe
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci Marriott
